Het nieuwe distributiecentrum biedt meerdere voordelen. De voorraad telt straks meer dan een half miljoen accu’s. "Dat komt neer op een vervijfvoudiging van onze opslag", aldus Directeur Business Development Dirk Luteijn.

Optimaal

De ligging van het pand is in logistiek opzicht optimaal. Door de goede verbindingen over de weg, per spoor en over het water kan HEFRA klanten in de Benelux en de rest van Europa snel en doelmatig beleveren. Luteijn: "We leveren elke bestelling, van één enkele accu tot een complete trucklading, snel en betaalbaar bij onze klanten. Dat is een belangrijke reden waarom veel van onze klanten voor HEFRA kiezen." HEFRA levert zowel kleine als grote zendingen binnen 24 uur in de gehele Benelux. De samenwerking met GLS en haar uitgebreide, Europese netwerk speelt daarbij een cruciale rol.

ECOBAT Battery Technologies

"2017 wordt ook het jaar waarin we onze naam wijzigen in ECOBAT Battery Technologies", vervolgt Luteijn. "Dat wordt de nieuwe bedrijfsnaam van HEFRA en onze twee zusterbedrijven Manbat UK en Manbat France. Ons assortiment, met onder meer onze bekende merken VMF, Numax, Varta en Optima, blijft hetzelfde. Er verdwijnen geen merken uit het leveringsprogramma."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding