In hun functie zijn Vos en Lejeune beiden medeverantwoordelijk voor de verdere realisatie van de commerciële doelstellingen en het uitbouwen van de marktbenadering van de Japanse bandenfabrikant. "Wij zijn ervan overtuigd dat Gerard en Philippe het dienstverlenend aanbod van Toyo snel zullen doorgronden en deze in functie van de markt en onze klanten succesvol zullen vertalen," aldus Steven Laurijssen van Toyo Benelux.

Verdere groei
Gerard Vos heeft zijn ervaring in de automotive- en bandenbranche binnen verschillende bedrijven en functies opgebouwd (o.a. Tyrenet, BDC Rotterdam en Van Heck & co). Hij is werkzaam binnen Nederland als district manager voor de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht en Limburg. Toyo gelooft in de gedreven aanpak en motivatie van Gerard, waarmee hij een belangrijke impuls zal geven aan de verdere groei die Toyo Tires beoogt.

Belgische markt
In de Belgische markt neemt sinds 1 mei 2017 Philippe Lejeune eveneens de functie van district manager op zich. Ook hij kan de klantenrealiteit goed inschatten door zijn opleiding en ervaringen in zijn eerdere loopbaan. Hij is verantwoordelijk voor de provincies Namen, Luxemburg, Luik, Brussel, Waals Brabant en eveneens voor het Groothertogdom Luxemburg. Volgens Toyo zullen zijn positivisme en klanteninzichten bijdragen aan de stappen die het merk wil zetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding