Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij de jongste generatie compressoren en koeldrogers. Business Line Manager Guido Heijnen: "Dit jaar staat in het teken van nieuwe producten met de nieuwste technologieën waarbij rendementen en energiebesparingen centraal staan. Het milieu heeft daarbij uiteraard alle aandacht, bijvoorbeeld met koeldrogers en hun speciale ZERO Ozone Depletion Potential (ODP) koelgassen waarmee wij deze zomermaanden onze dealers en klanten zullen benaderen met speciale acties. Vers van de pers is onze nieuwe RCA Maxi range met voor zijn klasse ongekende rendementen en een zeer geavanceerde besturing. Deze compressoren beschikken over een volledig nieuw hoogrendement-schroefblok en zijn daarnaast scherp geprijsd."

Brandstofaangedreven
Ook op het gebied van brandstofaangedreven compressoren en zuigercompressoren valt er dit jaar veel nieuws te verwachten. Mede daardoor kan Creemers met een uitgebreid programma een installatie aanbieden die bij ieders werkzaamheden of bedrijf past. "Naast het brede aanbod in compressoren voeren wij ons eigen merk Eminent voor professionele verfspuiten en spuitwanden. Deze spuitwanden zijn door eigen productie zowel in standaard maatvoering als in maatwerk leverbaar. Onze serviceafdeling is met een campagne gestart om de voordelen uit te leggen van preventief onderhoud. Zonder goede lucht staat de business letterlijk stil. Creemers biedt scherpe servicetarieven en servicecontracten en onderhoudt en repareert alle merken en typen compressoren. Om onze marktpositie verder te verstevigen, hebben we momenteel twee vacatures. We zijn op zoek naar een extra accountmanager/technisch adviseur en naar een servicemonteur voor de buitendienst. Ik hoop dat we op korte termijn twee toppers vinden die ons enthousiaste team komen versterken."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding