Nu voorbewerkers steeds vaker elektrisch schuren, lag in Vermezzo, nabij Milaan, een uitdaging. Met de Skorpio E heeft Rupes de brug geslagen naar elektrisch schuren. "Rupes bevestigt haar reputatie met de nieuwe excentrisch roterende schuurmachines", vertelt sales manager Edwin Heijkamp. "Het verschil wordt gemaakt met slimme eigenschappen, waarvan de ongekend krachtige motor de belangrijkste is."

Sneller en trillingsvrijer

Met de door Rupes zelf ontwikkelde motor kan sneller en trillingsvrijer worden gewerkt. De ingebouwde slow start en slow stop waarborgt de kwaliteit van het schuurwerk. "Een schuurmachine die abrupt aanspringt of afslaat, kan de voorbewerking ruïneren." De dubbele bediening om het toerental van de elektrische schuurmachine te sturen, draagt ook bij aan schuurwerk van topkwaliteit. Naast kwaliteit is luchtkwaliteit zeer belangrijk in de werkplaats. Een ventilatiesysteem zorgt ook bij het schuren van verticale oppervlakken voor maximale afzuiging van de verwijderde laklaag. "Door non-stop lucht te blazen in het geventileerde pad ontstaat een constante luchtflow, die heel goed is af te zuigen." De Rupes Skorpio E is per direct leverbaar met 3 en 6 mm uitslag, later komt ook een 9 mm versie.

Maximale klantondersteuning

WSB Benelux introduceert de nieuwe machines binnen een paar weken. Alle apparatuur die bij WSB wordt aangeschaft kan online worden geregistreerd, waarbij een verlengde garantie van in totaal drie jaar voor Rupes en Sata wordt gegarandeerd. "Omdat het verschil tussen kwaliteit en rendement echt in de details zit, kiezen wij voor maximale klantondersteuning met zowel commerciële als technische support en werken wij nauw samen met lakfabrikanten", besluit Heijkamp. Naast Rupes importeert de specialist uit Utrecht ook o.a. de kwaliteitsmerken SATA, B-TEC en Wagner.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding