Directeur Ton Wouters: "Dit type schadeherstel heeft een enorme vlucht genomen en is sterk geprofessionaliseerd. Begonnen we destijds met één merk uitdeukgereedschap, inmiddels leveren we er vijf, te weten: Dent Craft, A1 Tools, A-V Tools, Blehm Tools en ATP Tools.

Belangrijkste merken
Dit zijn de belangrijkste merken op de markt. Daarnaast ontwikkelen we zelf gereedschap, zoals een nieuw, licht en compact accupakket met ingebouwde bmc en lader die 24 uur meegaat en dus niet dagelijks aan de lader hoeft.

Het merk A-V Tools voeren we sinds een jaar en zij maken veel gereedschap voor de meer gecompliceerde auto’s van tegenwoordig. Kijken we naar de lijmtechniek, dat zien we dat ook daar zeer grote verbeteringen zijn. De dent-taps en lijm die wij van diverse merken leveren zijn van topkwaliteit en de lijm is gemakkelijk verwijderbaar."

Website en app
"Op digitaal gebied staan we ook niet stil. Zo is onze website carcosmetics.com totaal vernieuwd en mobiel responsive. Bovendien verschijnt binnenkort onze eigen app, te downloaden voor Apple en Android. Nóg gebruiksvriendelijker! Wij verzorgen tevens cursussen. Een tweedaagse, voor mensen die kennis willen maken met dit vak en een 10-daagse waarin alles aan bod komt.

Als laatste wil ik nog onze afdeling voor hagelschade noemen, Hailpro, het hagelschadecalamiteitenteam van Carcosmetics. Wij leveren maatwerk op dit gebied, indien nodig van intake tot aflevering en daar zijn we zeer succesvol in. We blijven op alle fronten actief en dat is een belangrijke basis voor ons succes. Over twee jaar vieren we ons 25-jarig jubileum."