SP Tools stemt de gereedschapskar af op de monteur

SP Tools is inmiddels geliefd om z’n slimme innovaties bij zowel het hand- als het elektrisch gereedschap. De nieuwste kwaliteitsimpuls is het resultaat van goed luisteren naar de monteurs in de werkplaats. Met 30 nieuwe inlays is de inhoud van de Australische gereedschapskarren nu nog beter afgestemd op de Europese monteur. “Wij sleutelen toch anders.”

SP Tools stemt de gereedschapskar af op de monteur

Niek Leeuwis, directeur van SP Tools Europe, legt uit waar de Nederlandse monteur en zijn Europese collega’s verschillen van hun vakgenoten in Australië. "Down under bestaat 80% van de toolkits uit de combinatie van metrisch en inch, hier is dat misschien 5 procent of minder. Het belangrijkste verschil is de aard van de mensen: wij houden van opgeruimde gereedschapskarren, met het gereedschap netjes in inlays van EVA foam. In Australië, en trouwens ook in de UK, gaat het gereedschap zo los in de kist…"

De nieuwe inlays combineren nu nog nadrukkelijker de veelgebruikte gereedschappen, zodat de monteur altijd raak grijpt in één van de SP Tools toolkits. Nieuw is ook de mogelijkheid om de inlay naar eigen wens samen te stellen. "Met een speciaal 3D-tekenprogramma stellen we samen met de klant de inlay naar wens samen", vertelt de directeur van SP Tools Europe. "We doen alles om een monteur fijn en efficiënt te laten werken." Binnenkort ontvangen heel veel Nederlandse autobedrijven de jongste SP Tools-actiekrant met daarin naast een overzicht van de nieuwe inlays ook verschillende scherpe aanbiedingen. Dealers zijn te vinden via www.sptoolseurope.com/dealers. "Op onze site is ook de volledige catalogus te bekijken", besluit Niek Leeuwis. Dat het gereedschap van het Australische merk wordt gewaardeerd, spreekt wel uit het feit dat het Red Bull Honda World Superbike-raceteam ook heeft gekozen voor SP Tools om hun racemotoren in topvorm te houden.

SP Tools stemt de gereedschapskar af op de monteur - Automobielmanagement.nl

SP Tools stemt de gereedschapskar af op de monteur

SP Tools is inmiddels geliefd om z’n slimme innovaties bij zowel het hand- als het elektrisch gereedschap. De nieuwste kwaliteitsimpuls is het resultaat van goed luisteren naar de monteurs in de werkplaats. Met 30 nieuwe inlays is de inhoud van de Australische gereedschapskarren nu nog beter afgestemd op de Europese monteur. “Wij sleutelen toch anders.”

SP Tools stemt de gereedschapskar af op de monteur

Niek Leeuwis, directeur van SP Tools Europe, legt uit waar de Nederlandse monteur en zijn Europese collega’s verschillen van hun vakgenoten in Australië. "Down under bestaat 80% van de toolkits uit de combinatie van metrisch en inch, hier is dat misschien 5 procent of minder. Het belangrijkste verschil is de aard van de mensen: wij houden van opgeruimde gereedschapskarren, met het gereedschap netjes in inlays van EVA foam. In Australië, en trouwens ook in de UK, gaat het gereedschap zo los in de kist…"

De nieuwe inlays combineren nu nog nadrukkelijker de veelgebruikte gereedschappen, zodat de monteur altijd raak grijpt in één van de SP Tools toolkits. Nieuw is ook de mogelijkheid om de inlay naar eigen wens samen te stellen. "Met een speciaal 3D-tekenprogramma stellen we samen met de klant de inlay naar wens samen", vertelt de directeur van SP Tools Europe. "We doen alles om een monteur fijn en efficiënt te laten werken." Binnenkort ontvangen heel veel Nederlandse autobedrijven de jongste SP Tools-actiekrant met daarin naast een overzicht van de nieuwe inlays ook verschillende scherpe aanbiedingen. Dealers zijn te vinden via www.sptoolseurope.com/dealers. "Op onze site is ook de volledige catalogus te bekijken", besluit Niek Leeuwis. Dat het gereedschap van het Australische merk wordt gewaardeerd, spreekt wel uit het feit dat het Red Bull Honda World Superbike-raceteam ook heeft gekozen voor SP Tools om hun racemotoren in topvorm te houden.