RoadGuard Zakelijk: Pechhulp zonder abonnement

RoadGuard Zakelijk is er voor alle organisaties die 1 of meer zakelijke voertuigen hebben. Autodealers bieden RoadGuard ook aan als extra service voor hun klanten. Zo kun je bij een verkochte auto voor een bepaalde tijd pechhulp aanbieden.

 

Pechhulp zonder abonnement interessant voor autodealers

Geen verzekering of abonnement op een pechhulpdienst, maar alleen betalen voor de pechhulp die je echt nodig hebt. En met een landelijke dekking waardoor er gemiddeld al binnen 35 minuten een monteur ter plekke is. RoadGuard Zakelijk staat voor jou en je klanten klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Een mooie service voor je klanten

RoadGuard Zakelijk is er voor alle organisaties die 1 of meer zakelijke voertuigen hebben. Autodealers bieden RoadGuard ook aan als extra service voor hun klanten. Zo kun je bij een verkochte auto voor een bepaalde tijd pechhulp aanbieden. De periode spreek je met RoadGuard af.  Je ontvangt automatisch een seintje als de service is verlopen. Je klanten kunnen RoadGuard blijven gebruiken maar de rekening gaat dan niet meer naar jou. Je hebt er geen omkijken naar. Handig toch!

Geen kleine lettertjes
Bij RoadGuard zijn er niet allerlei voorwaarden, zoals een maximaal aantal keer per jaar dat je gebruik mag maken van de RoadGuard. Hebben je klanten of bestuurders pech? Dan helpt RoadGuard ze snel weer op weg. Inmiddels maakt een groot aantal bedrijven gebruik van deze dienst.

Eenvoudig pech melden door heel Nederland

Door het grote netwerk is hulp altijd dichtbij. Pech meld je eenvoudig via de app, website of telefoon. Wat op dat moment het beste uitkomt. De pechhulp is real-time via de app te volgen. Kan de auto niet direct gerepareerd worden? Dan regelt RoadGuard vervangend vervoer. Super handig!

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend

Op de site van RoadGuard Zakelijk maak je een gratis account aan. Eenvoudig voer je de kentekens in van alle (bedrijfs)voertuigen die je wilt aanmelden. Alle voertuigen staan in 1 handig overzicht. De factuur wordt maandelijks via automatische incasso afgeschreven. Je hebt er geen omkijken naar. En uiteraard betaal je alleen als je klanten of bestuurders pech hebben gehad.

RoadGuard nu ook beschikbaar voor de zakelijke markt

In eerste instantie begon RoadGuard als pechhulpdienst voor particulieren, maar als snel kwam er ook veel vraag vanuit de zakelijke markt. Met RoadGuard Zakelijk helpen ze ondernemers om de kosten zo laag mogelijk te houden. Maar je krijgt wel goede pechhulp als dat nodig is.

Kortom, het is eigenlijk heel simpel. Goede pechhulp, 24 uur per dag, overal in Nederland, vaste en transparante prijzen, groot gebruiksgemak en alleen betalen voor datgene wat je afneemt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

RoadGuard Zakelijk: Pechhulp zonder abonnement - Automobielmanagement.nl

RoadGuard Zakelijk: Pechhulp zonder abonnement

RoadGuard Zakelijk is er voor alle organisaties die 1 of meer zakelijke voertuigen hebben. Autodealers bieden RoadGuard ook aan als extra service voor hun klanten. Zo kun je bij een verkochte auto voor een bepaalde tijd pechhulp aanbieden.

 

Pechhulp zonder abonnement interessant voor autodealers

Geen verzekering of abonnement op een pechhulpdienst, maar alleen betalen voor de pechhulp die je echt nodig hebt. En met een landelijke dekking waardoor er gemiddeld al binnen 35 minuten een monteur ter plekke is. RoadGuard Zakelijk staat voor jou en je klanten klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Een mooie service voor je klanten

RoadGuard Zakelijk is er voor alle organisaties die 1 of meer zakelijke voertuigen hebben. Autodealers bieden RoadGuard ook aan als extra service voor hun klanten. Zo kun je bij een verkochte auto voor een bepaalde tijd pechhulp aanbieden. De periode spreek je met RoadGuard af.  Je ontvangt automatisch een seintje als de service is verlopen. Je klanten kunnen RoadGuard blijven gebruiken maar de rekening gaat dan niet meer naar jou. Je hebt er geen omkijken naar. Handig toch!

Geen kleine lettertjes
Bij RoadGuard zijn er niet allerlei voorwaarden, zoals een maximaal aantal keer per jaar dat je gebruik mag maken van de RoadGuard. Hebben je klanten of bestuurders pech? Dan helpt RoadGuard ze snel weer op weg. Inmiddels maakt een groot aantal bedrijven gebruik van deze dienst.

Eenvoudig pech melden door heel Nederland

Door het grote netwerk is hulp altijd dichtbij. Pech meld je eenvoudig via de app, website of telefoon. Wat op dat moment het beste uitkomt. De pechhulp is real-time via de app te volgen. Kan de auto niet direct gerepareerd worden? Dan regelt RoadGuard vervangend vervoer. Super handig!

Aanmelden is gratis en geheel vrijblijvend

Op de site van RoadGuard Zakelijk maak je een gratis account aan. Eenvoudig voer je de kentekens in van alle (bedrijfs)voertuigen die je wilt aanmelden. Alle voertuigen staan in 1 handig overzicht. De factuur wordt maandelijks via automatische incasso afgeschreven. Je hebt er geen omkijken naar. En uiteraard betaal je alleen als je klanten of bestuurders pech hebben gehad.

RoadGuard nu ook beschikbaar voor de zakelijke markt

In eerste instantie begon RoadGuard als pechhulpdienst voor particulieren, maar als snel kwam er ook veel vraag vanuit de zakelijke markt. Met RoadGuard Zakelijk helpen ze ondernemers om de kosten zo laag mogelijk te houden. Maar je krijgt wel goede pechhulp als dat nodig is.

Kortom, het is eigenlijk heel simpel. Goede pechhulp, 24 uur per dag, overal in Nederland, vaste en transparante prijzen, groot gebruiksgemak en alleen betalen voor datgene wat je afneemt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding