Creemers kijkt verder dan de compressor

Ze zijn al jaren de marktleiders in de automobielbranche. Niet vreemd, want Creemers Compressors blijft innoveren zowel op product- als dienstenniveau. Voordeel voor het autobedrijf: altijd perslucht beschikbaar dankzij een installatie die zowel energiezuinig als milieuverantwoord is.

creemers

"Wij ontzorgen autobedrijven, maar ook de bouw, industrie en agrarische sector, op het gebied van perslucht. Ontzorgen is natuurlijk een clichéterm, maar wij maken het wel écht waar", benadrukt Guido Heijnen, Business Line Manager van Creemers Compressors.

De kenners uit Oss maken per werkplaats een energiescan om uit te rekenen welke capaciteit beschikbaar moet zijn, zorgen voor milieuvriendelijke afvoertechnieken voor de residuen en bieden verschillende duurzame opties voor het leidingstelsel in onder meer aluminium en kunststof. "Wat betreft onze range compressors staat Creemers aan de vooravond van verschillende innovaties, die we gaan lanceren in 2019. Drie aspecten staan hierbij centraal: verbeterd rendement, uitgebreide connectiviteit en minimaliseren van de milieubelasting door het toepassen van nieuwe technieken."

Om al deze innovaties in goede banen te leiden is het team van Creemers flink uitgebreid met extra sales managers in de buitendienst, meer monteurs op de weg en een uitgebreid ondersteunend team. "We gaan voor kwaliteit, dus moet je daar je organisatie op aanpassen." Een andere vernieuwing is de productcatalogus in glossy stijl, als vervanging van de A4-klapper met tabbladen. "De reacties vanuit onze dealers zijn zeer positief. Het speelser presenteren van onze diensten en producten past bij deze tijd."

In diezelfde trend is recent een spare parts webshop geopend, zodat nu digitaal compressor onderdelen kunnen worden besteld. "Bij het ontzorgen van onze klanten past ook het uitbreiden van de online functionaliteiten", besluit de Business Line Manager van Creemers Compressors.

Creemers kijkt verder dan de compressor - Automobielmanagement.nl

Creemers kijkt verder dan de compressor

Ze zijn al jaren de marktleiders in de automobielbranche. Niet vreemd, want Creemers Compressors blijft innoveren zowel op product- als dienstenniveau. Voordeel voor het autobedrijf: altijd perslucht beschikbaar dankzij een installatie die zowel energiezuinig als milieuverantwoord is.

creemers

"Wij ontzorgen autobedrijven, maar ook de bouw, industrie en agrarische sector, op het gebied van perslucht. Ontzorgen is natuurlijk een clichéterm, maar wij maken het wel écht waar", benadrukt Guido Heijnen, Business Line Manager van Creemers Compressors.

De kenners uit Oss maken per werkplaats een energiescan om uit te rekenen welke capaciteit beschikbaar moet zijn, zorgen voor milieuvriendelijke afvoertechnieken voor de residuen en bieden verschillende duurzame opties voor het leidingstelsel in onder meer aluminium en kunststof. "Wat betreft onze range compressors staat Creemers aan de vooravond van verschillende innovaties, die we gaan lanceren in 2019. Drie aspecten staan hierbij centraal: verbeterd rendement, uitgebreide connectiviteit en minimaliseren van de milieubelasting door het toepassen van nieuwe technieken."

Om al deze innovaties in goede banen te leiden is het team van Creemers flink uitgebreid met extra sales managers in de buitendienst, meer monteurs op de weg en een uitgebreid ondersteunend team. "We gaan voor kwaliteit, dus moet je daar je organisatie op aanpassen." Een andere vernieuwing is de productcatalogus in glossy stijl, als vervanging van de A4-klapper met tabbladen. "De reacties vanuit onze dealers zijn zeer positief. Het speelser presenteren van onze diensten en producten past bij deze tijd."

In diezelfde trend is recent een spare parts webshop geopend, zodat nu digitaal compressor onderdelen kunnen worden besteld. "Bij het ontzorgen van onze klanten past ook het uitbreiden van de online functionaliteiten", besluit de Business Line Manager van Creemers Compressors.