In één keer goed én snel, is een voorwaarde nu na een ruitvervanging en/of ruitreparatie een vastgesteld factuurbedrag mag worden berekend. Goed gereedschap maakt dus het verschil tussen geld verliezen of geld verdienen. De Duobond RL-eez ruitensnijder bezorgt sinds de introductie autoruitprofessionals een glimlach op het gezicht van de vakman (m/v) bij het wisselen van voorruiten.

De afstandbedienbare RL-eez is sinds kort nog breder inzetbaar met de introductie van een tool met dubbele rechthoekige zuignap. "Met dit hulpstuk kunnen ook ruiten met een sterke bolling, zoals de voorruit van een Mini of een Smart, snel en foutloos los worden los gesneden", legt Rensa van Buijten, eigenaar van Glasstech uit Veenendaal uit.

"Het verschil zit niet alleen in de rechthoekige vorm maar ook in de draadgeleiding over de dubbele pulleys." Op stand 116 van Glasstech laat Rensa eigenhandig zien hoe de uitbreiding van Duobond in de praktijk werkt. "Het is een beursprimeur." Nog meer actie komt van demo’s met de Duobond Dart: het high tech ruitreparatiesysteem waarbij écht alle lucht uit een sterretje in de ruit wordt gezogen en de hars direct en nauwkeurig wordt geïnjecteerd. "De kwaliteit is optimaal", verzekert Rensa van Buijten.