Creemers kijkt verder dan de compressor

Ze zijn al jaren de marktleiders in de automobielbranche. Niet vreemd, want Creemers Compressors blijft innoveren, zowel op product- als op dienstenniveau. Het voordeel voor het autobedrijf: altijd pers­lucht beschikbaar, dankzij een installatie die zowel energiezuinig als milieu-verantwoord is.

Creemers kijkt verder dan de compressor

"Wij ontzorgen autobedrijven – maar ook de bouw, industrie en agrarische sector – op het gebied van perslucht. Ontzorgen is natuurlijk een clichéterm, maar wij maken het wel écht waar", benadrukt Guido Heijnen, Business Line Manager van Creemers Compressors. De kenners uit Oss maken per werkplaats een energiescan om uit te rekenen welke capaciteit beschikbaar moet zijn, zorgen voor milieuvriendelijke afvoertechnieken voor de residuen en bieden verschillende duurzame opties voor het leidingstelsel in onder meer aluminium en kunststof. "Wat betreft onze range compressors staat Creemers aan de vooravond van verschillende innovaties, die we gaan lanceren in 2019. Daarbij staat verbeterd rendement centraal, evenals uitgebreide connectiviteit en minimalisering van de milieubelasting door toepassing van nieuwe technieken."

Opschalen en vernieuwen

Om de innovaties in goede banen te leiden, is het team van Creemers flink uitgebreid met extra sales managers in de buitendienst, meer monteurs op de weg en een uitgebreid ondersteunend team. "We gaan voor kwaliteit, dus moet je daar je organisatie op aanpassen." Een andere vernieuwing is de productcatalogus in glossy stijl, die de A4-klapper met tabbladen vervangt. "Dealers reageren zeer positief; het speelser presenteren van onze diensten en producten past bij deze tijd." In dezelfde trend is ook een spare parts webshop geopend.

Creemers kijkt verder dan de compressor - Automobielmanagement.nl

Creemers kijkt verder dan de compressor

Ze zijn al jaren de marktleiders in de automobielbranche. Niet vreemd, want Creemers Compressors blijft innoveren, zowel op product- als op dienstenniveau. Het voordeel voor het autobedrijf: altijd pers­lucht beschikbaar, dankzij een installatie die zowel energiezuinig als milieu-verantwoord is.

Creemers kijkt verder dan de compressor

"Wij ontzorgen autobedrijven – maar ook de bouw, industrie en agrarische sector – op het gebied van perslucht. Ontzorgen is natuurlijk een clichéterm, maar wij maken het wel écht waar", benadrukt Guido Heijnen, Business Line Manager van Creemers Compressors. De kenners uit Oss maken per werkplaats een energiescan om uit te rekenen welke capaciteit beschikbaar moet zijn, zorgen voor milieuvriendelijke afvoertechnieken voor de residuen en bieden verschillende duurzame opties voor het leidingstelsel in onder meer aluminium en kunststof. "Wat betreft onze range compressors staat Creemers aan de vooravond van verschillende innovaties, die we gaan lanceren in 2019. Daarbij staat verbeterd rendement centraal, evenals uitgebreide connectiviteit en minimalisering van de milieubelasting door toepassing van nieuwe technieken."

Opschalen en vernieuwen

Om de innovaties in goede banen te leiden, is het team van Creemers flink uitgebreid met extra sales managers in de buitendienst, meer monteurs op de weg en een uitgebreid ondersteunend team. "We gaan voor kwaliteit, dus moet je daar je organisatie op aanpassen." Een andere vernieuwing is de productcatalogus in glossy stijl, die de A4-klapper met tabbladen vervangt. "Dealers reageren zeer positief; het speelser presenteren van onze diensten en producten past bij deze tijd." In dezelfde trend is ook een spare parts webshop geopend.