De pechhulpdienst van AA-team biedt een zeer uitgebreide Europese dekking, waaronder vervangend vervoer en repatriëring. In een steeds concurrerender markt blijft innoveren belangrijk, aldus Marry Kwekel: “AA-team was in 2005 trendsetter met Pechhulp-On-Demand. Later kwamen er Regio Pechhulp, PrePaid Pechhulp, PostPaid Pechhulp,  PechhulpSpaarPlan, No Cure No Pay Pechhulp, Pechhulp locatie-app en binnenkort de tankapp.”

Zakelijke rijder en rijscholen

AA-team heeft de ambitie om het lokale garagebedrijf onder de aandacht te brengen bij de automobilist; de geleverde pechhulp wordt hoofdzakelijk aangeboden via autobedrijven. “Je kunt ook pechhulp aanbieden aan klanten die onderhoud uitstellen. Bij een defect wordt de auto naar het geregistreerde autobedrijf gebracht. De jaarlijks verlopende pechhulp biedt een uitstekende aanleiding om weer bij de klant in beeld te komen.” Ook voor de zakelijke rijders is er een pechhulpabonnement. Ideaal voor autoverhuurbedrijven en koeriersdiensten, denkt Kwekel. “Je betaalt c.q. spaart op basis van gebruik.” AA-team is ook een samenwerking aangegaan met De Nederlandse Veiligheidsdienst Groep om de nachtelijke uren in te vullen.