De bekende RCC range heeft een reputatie opgebouwd als robuuste en betrouwbare v-snaar aangedreven en olie-geïnjecteerde schroefcompressor. De RCC schroefcompressor voldoet aan de persluchteisen voor onder meer bandencentra, spuiterijen, autodealers en schadebedrijven. De serie is nu vernieuwd. “Ze bieden enorm veel rendement voor het elektrische vermogen van 15 tot 30 kW. Rendement is en blijft een van de sleutelfactoren in de keuze voor een compressor. Daarnaast is de connectiviteit enorm verbeterd; de compressors zijn op afstand uit te lezen met de optionele Icons module. Het is zelfs mogelijk, afhankelijk van de gekozen optie, om de gehele energiehuishouding te monitoren of storingsmeldingen te ontvangen.”

Slanghaspel

En ook voor het garagebedrijf zit Creemers niet stil. “We zijn altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Laatste toevoeging is een lichtgewicht slanghaspel met ingebouwde compressor. Die hebben we zelf ontwikkeld en er is patent op aangevraagd.” Het idee is opmerkelijk eenvoudig: een slanghaspel van 10 meter met compressor geeft lucht op plaatsen waar gebruikers behoefte aan perslucht hebben. “Stel, je wilt je klanten perslucht aanbieden als extra service, bijvoorbeeld om de banden op te pompen, dan kan dat met dit product. De haspel hang je aan de muur en je hebt verder alleen een stopcontact nodig om een afnamepunt voor perslucht te creëren. Daarnaast zijn er talloze andere toepassingen te bedenken in de werkplaats, het is gewoon ‘plug and play’. Je moet blijven innoveren en kwaliteit bieden, dat doen we samen met onze wederverkopers. Anders word je geen marktleider.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding