Ze zijn immers niet voor niets zelfstandig gaan ondernemen. Dan wil je ook baas blijven en niet gebonden worden aan procedures en verwachtingen. De upgrades die ze met het Requal Team aan de dagelijkse gang van zaken kunnen toevoegen maken het bedrijf sterker. We zijn een partner voor onze leden. Ze krijgen een denkbeeldige gereedschapskit, waaruit ze zelf het gereedschap kunnen nemen dat ze nodig achten om het bedrijf sterker te maken. Voor de een zijn dat de technische data, voor de andere is dat de marketing support. Alles ondersteund met collectieve en lokale marketingactiviteiten. Dat maakt de groep divers met een gemene deler; zelfstandig ondernemen.

Succesvolle garage

Het basispakket is samengesteld op de algemene ingrediënten van een succesvolle garage. De modules zijn tools die ze zelf kunnen toevoegen. We hebben nauw contact met de leden en het is zeker tweerichtingsverkeer; we luisteren naar ze en bieden ruimte om ideeën ook echt uit te werken tot een toevoeging. Zo zijn de technische data sinds dit jaar een standaardonderdeel en hebben we de module voor Requal Connect, diagnose op afstand, als module met collectief voordeel toegevoegd. Voor 2019 werken we wederom aan nieuwe toevoegingen uit wensen van de leden. Private lease, offertemodule en complete pandaankleding.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding