Live coaching van bestuurders zorgt dat veilig rijgedrag wordt gestimuleerd, er zuiniger met de bedrijfswagen wordt omgegaan en het aantal verkeersovertredingen en ongevallen drastisch wordt verlaagd.

Met een compacte camera die eenvoudig op de voorruit gemonteerd kan worden en gesproken coaching via het ADAS (Advanced Driver Assistance System) helpt Vision bestuurders om veiliger en efficiënter te rijden.

Met veilig rijgedrag wordt ook de reputatie van de werkgever beschermt en de kans op verkeersongevallen verkleint. “Wij zijn razend enthousiast over de introductie van Vision. Deze oplossing vormt een perfecte aanvulling op ons aanbod van connected vehicle-oplossingen en zorgt voor optimale veiligheid van het wagenpark”, zegt Tony Lourakis, de oprichter en CEO van Fleet Complete.

“Vision biedt bestuurders, wagenparkbeheerders en bedrijfsleiders de mogelijkheid om beschermende en preventieve maatregelen te treffen door het combineren van realtime coaching op de weg en analyses van beelden van onveilige verkeerssituaties. De video-ondersteuning biedt uitkomst bij het waarborgen van de veiligheid van werknemers en biedt de mogelijkheid om training op maat voor bestuurders te ontwikkelen om voor een veiliger werkomgeving te zorgen. Deze oplossing vertegenwoordigt de toekomst voor wagenparkbeheer.”

Het doel van Vision is om bedrijven van elke omvang mogelijkheden te bieden voor veiliger mobiliteit van hun wagenpark. De Vision-app zet alles direct in werking en synchroniseert alle camerabeelden met de analysefunctionaliteit van Fleet Complete. Vision zorgt daarmee voor een reductie van verkeersincidenten en de daarbij horende kosten.

Meer informatie over Vision

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding