Novex zoekt dealers om door te groeien

Van den Ban Autobanden is op missie tijdens Auto Prof in Gorinchem. “We hebben ruimte voor nieuwe partners voor ons private label Novex. Partners die het merk met enthousiasme uit willen dragen”, vertelt Brand Manager Matthijs van ‘t Zelfde.

Novex zoekt dealers om door te groeien

Op stand L120 heeft Novex een speciale ‘dealer corner’ ingericht waar geïnteresseerde banden- en autobedrijven kunnen zien, voelen en ervaren wat Van den Ban Autobanden te bieden heeft met hun huismerk.

Groei

Novex heeft het afgelopen decennium een sterke groei doorgemaakt. De opmars is te danken aan een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitgebreide range van zomer-, winter- of all season banden in meer dan 200 maten. Er zijn Novex banden voor personenwagens, SUV’s, bestelwagens en ook voor caravans en aanhangers. “Onze banden worden geproduceerd door een gerenommeerde Aziatische bandenproducent. Dit stelt ons in staat om een bandenvervangingsplan voor de consument aan te bieden en een garantieperiode van maar liefst 5 jaar. Wij weten dat dit heel veel vertrouwen geeft bij onze dealers en ook bij de automobilist.”

Exclusiviteit

Wie als dealer gaat samenwerken met Novex is verzekerd van regionale exclusiviteit. Dankzij het eigen marketingteam ligt ook het niveau van de persoonlijke ondersteuning voor de dealers zeer hoog. Van marketinguitingen op on- en offline gebied tot en met custom made POS-materiaal. “Wij willen graag samen met onze dealers Novex verder uitbouwen.” Onderscheidend is ook de samenwerking met coureur Tim Coronel. Coronel is al jaren Novex-ambassadeur en vaak te zien met zijn 850 pk sterke Nissan 350Z tijdens diverse evenementen. Ook in Gorinchem is de Nissan weer te vinden op de Novex-stand. Het Novex-team staat klaar tijdens Auto Prof op stand L120.

Novex zoekt dealers om door te groeien - Automobielmanagement.nl

Novex zoekt dealers om door te groeien

Van den Ban Autobanden is op missie tijdens Auto Prof in Gorinchem. “We hebben ruimte voor nieuwe partners voor ons private label Novex. Partners die het merk met enthousiasme uit willen dragen”, vertelt Brand Manager Matthijs van ‘t Zelfde.

Novex zoekt dealers om door te groeien

Op stand L120 heeft Novex een speciale ‘dealer corner’ ingericht waar geïnteresseerde banden- en autobedrijven kunnen zien, voelen en ervaren wat Van den Ban Autobanden te bieden heeft met hun huismerk.

Groei

Novex heeft het afgelopen decennium een sterke groei doorgemaakt. De opmars is te danken aan een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en een uitgebreide range van zomer-, winter- of all season banden in meer dan 200 maten. Er zijn Novex banden voor personenwagens, SUV’s, bestelwagens en ook voor caravans en aanhangers. “Onze banden worden geproduceerd door een gerenommeerde Aziatische bandenproducent. Dit stelt ons in staat om een bandenvervangingsplan voor de consument aan te bieden en een garantieperiode van maar liefst 5 jaar. Wij weten dat dit heel veel vertrouwen geeft bij onze dealers en ook bij de automobilist.”

Exclusiviteit

Wie als dealer gaat samenwerken met Novex is verzekerd van regionale exclusiviteit. Dankzij het eigen marketingteam ligt ook het niveau van de persoonlijke ondersteuning voor de dealers zeer hoog. Van marketinguitingen op on- en offline gebied tot en met custom made POS-materiaal. “Wij willen graag samen met onze dealers Novex verder uitbouwen.” Onderscheidend is ook de samenwerking met coureur Tim Coronel. Coronel is al jaren Novex-ambassadeur en vaak te zien met zijn 850 pk sterke Nissan 350Z tijdens diverse evenementen. Ook in Gorinchem is de Nissan weer te vinden op de Novex-stand. Het Novex-team staat klaar tijdens Auto Prof op stand L120.