RBI lanceert nieuwe Maxxis banden

Reedijk Banden Import bezorgt Auto Prof een dubbele primeur. De exclusief distributeur van Maxxis onthult twee nieuwe profielen van het merk. De noviteiten zijn onderdeel van vooruitstrevende ontwikkelingen bij Maxxis.

RBI lanceert nieuwe Maxxis banden

Bij Reedijk Banden Import (RBI) in Strijen heeft de allseasonband de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. Aansluitend op deze trend trekt RBI het doek van de fonkelnieuwe Maxxis AP3 vierseizoenenband. De AP3 is de opvolger van de AP2, waarmee Maxxis al zeer succesvol was. Ook dankzij positieve gebruikers- en testbeoordelingen. Per direct zijn al de eerste, meest gangbare, maten verkrijgbaar. Het matengamma wordt de komende maanden verder uitgebreid.

3PMSF

Goed om te weten: de Maxxis AP3 is gemarkeerd met het 3PMSF symbool. Wat betekent dat het is toegestaan voor winterse omstandigheden. Dit geldt ook voor het tweede nieuwe type dat Maxxis lanceert: de WP06 winterband, een band voor maximale veiligheid onder winterse omstandigheden met sneeuw en ijs en opvolger van de succesvolle WP05. Tijdens Auto Prof zal ook Tim Coronel aanwezig zijn. De coureur en teameigenaar van het Maxxis Dakar Team is dan net terug van de deelname met zijn broer Tom aan de Dakar Rally. Op de Maxxis stand (A117) zal Tim vertellen over de spannende avonturen in Saudi-Arabië.

General Tire

Naast Maxxis zet RBI ook General Tire in de spotlights. General Tire is al jaren toonaangevend in banden voor krachtige SUV’s en 4×4’s. RBI levert meer dan 120 veelgevraagde maten, van 15 t/m 22 inch. De profielen variëren van all-terrain tot extreem off-road. Sinds vorig jaar is General Tire de officiële partner van de NASCAR Whelen Euro Series. De komende 5 jaar racen daarmee alle teams op banden van General Tire.

RBI lanceert nieuwe Maxxis banden - Automobielmanagement.nl

RBI lanceert nieuwe Maxxis banden

Reedijk Banden Import bezorgt Auto Prof een dubbele primeur. De exclusief distributeur van Maxxis onthult twee nieuwe profielen van het merk. De noviteiten zijn onderdeel van vooruitstrevende ontwikkelingen bij Maxxis.

RBI lanceert nieuwe Maxxis banden

Bij Reedijk Banden Import (RBI) in Strijen heeft de allseasonband de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. Aansluitend op deze trend trekt RBI het doek van de fonkelnieuwe Maxxis AP3 vierseizoenenband. De AP3 is de opvolger van de AP2, waarmee Maxxis al zeer succesvol was. Ook dankzij positieve gebruikers- en testbeoordelingen. Per direct zijn al de eerste, meest gangbare, maten verkrijgbaar. Het matengamma wordt de komende maanden verder uitgebreid.

3PMSF

Goed om te weten: de Maxxis AP3 is gemarkeerd met het 3PMSF symbool. Wat betekent dat het is toegestaan voor winterse omstandigheden. Dit geldt ook voor het tweede nieuwe type dat Maxxis lanceert: de WP06 winterband, een band voor maximale veiligheid onder winterse omstandigheden met sneeuw en ijs en opvolger van de succesvolle WP05. Tijdens Auto Prof zal ook Tim Coronel aanwezig zijn. De coureur en teameigenaar van het Maxxis Dakar Team is dan net terug van de deelname met zijn broer Tom aan de Dakar Rally. Op de Maxxis stand (A117) zal Tim vertellen over de spannende avonturen in Saudi-Arabië.

General Tire

Naast Maxxis zet RBI ook General Tire in de spotlights. General Tire is al jaren toonaangevend in banden voor krachtige SUV’s en 4×4’s. RBI levert meer dan 120 veelgevraagde maten, van 15 t/m 22 inch. De profielen variëren van all-terrain tot extreem off-road. Sinds vorig jaar is General Tire de officiële partner van de NASCAR Whelen Euro Series. De komende 5 jaar racen daarmee alle teams op banden van General Tire.