SP Tools: Wereldhit met 18 volt slagmoersleutel

De Amerikaanse vlogger ‘Rustbelt Mechanic’ heeft op YouTube het vuurtje rond de SP Tools 81133 18v slagmoersleutel nog eens opgestookt. Het Australische accugereedschap bleef glansrijk overeind in een vergelijk met Milwaukee en Snap-On. “We wisten dat het een geweldige machine is. Compleet uitverkocht in Amerika, Australië en Europa, dat hadden we niet verwacht.”

Tijdens Auto Prof Gorinchem belooft Niek Leeuwis, directeur van SP Tools Europe, een aantal demo-exemplaren klaar te leggen van deze lichtgewicht krachtpatser. De nieuwe 18 volt slagmoersleutel is ondertussen het favoriete accu-gereedschap in heel wat werkplaatsen. “Aan de specificaties konden we zien dat de SP 81133 goed zou presteren. Toch hebben we deze slagmoersleutel eerst laten testen in het veld en natuurlijk zelf getest.”

Helft lichter

“Deze slagmoersleutel is met zo’n 2,5 kilo bijna de helft lichter dan zijn concurrentie. Op papier is hij minder krachtig dan sommige van de zwaardere concurrenten, maar dankzij het gepatenteerde draai- en slagmechanisme en de hoge toeren is daar in de praktijk niets van te merken. Deze machine heeft ons oprecht verrast.” De SP Tools SP81133 doet bovendien lang met een accu (naar keuze 4 of 5 Ampère). Niet alleen de specificaties zijn spectaculair, zo ook voor de prijs. “Een body, met accu en snellader staat voor 375 euro in de prijslijst. De concurrentie is zomaar honderden euro’s duurder.”

Accugereedschap a lá carte

SP Tools biedt sinds kort ook de mogelijkheid om zelf een accugereedschapkit samen te stellen afgestemd op de eigen wensen. Ieder type slagmoersleutel gaat samen met een haakse slijper, boormachine of reciprozaag en het gewenste aantal accu’s en/of laders. “Zo ben je niet verplicht altijd een lader, accu of koffer te kopen. Je kunt nu slimmer investeren.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

SP Tools: Wereldhit met 18 volt slagmoersleutel - Automobielmanagement.nl

SP Tools: Wereldhit met 18 volt slagmoersleutel

De Amerikaanse vlogger ‘Rustbelt Mechanic’ heeft op YouTube het vuurtje rond de SP Tools 81133 18v slagmoersleutel nog eens opgestookt. Het Australische accugereedschap bleef glansrijk overeind in een vergelijk met Milwaukee en Snap-On. “We wisten dat het een geweldige machine is. Compleet uitverkocht in Amerika, Australië en Europa, dat hadden we niet verwacht.”

Tijdens Auto Prof Gorinchem belooft Niek Leeuwis, directeur van SP Tools Europe, een aantal demo-exemplaren klaar te leggen van deze lichtgewicht krachtpatser. De nieuwe 18 volt slagmoersleutel is ondertussen het favoriete accu-gereedschap in heel wat werkplaatsen. “Aan de specificaties konden we zien dat de SP 81133 goed zou presteren. Toch hebben we deze slagmoersleutel eerst laten testen in het veld en natuurlijk zelf getest.”

Helft lichter

“Deze slagmoersleutel is met zo’n 2,5 kilo bijna de helft lichter dan zijn concurrentie. Op papier is hij minder krachtig dan sommige van de zwaardere concurrenten, maar dankzij het gepatenteerde draai- en slagmechanisme en de hoge toeren is daar in de praktijk niets van te merken. Deze machine heeft ons oprecht verrast.” De SP Tools SP81133 doet bovendien lang met een accu (naar keuze 4 of 5 Ampère). Niet alleen de specificaties zijn spectaculair, zo ook voor de prijs. “Een body, met accu en snellader staat voor 375 euro in de prijslijst. De concurrentie is zomaar honderden euro’s duurder.”

Accugereedschap a lá carte

SP Tools biedt sinds kort ook de mogelijkheid om zelf een accugereedschapkit samen te stellen afgestemd op de eigen wensen. Ieder type slagmoersleutel gaat samen met een haakse slijper, boormachine of reciprozaag en het gewenste aantal accu’s en/of laders. “Zo ben je niet verplicht altijd een lader, accu of koffer te kopen. Je kunt nu slimmer investeren.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding