CarGarantie: garanties vooral nu de moeite waard

brand story

CarGarantie beschouwt zichzelf vooral als partner van de handel en importeurs. “Vanuit dat perspectief ontwikkelen we producten om onze klanten voordelen te bieden voor hun eigen bedrijf”, aldus dr. Marcus Söldner, bestuursvoorzitter CG Car-Garantie Versicherungs-AG.

“Dankzij onze regionale managers-partnership staan we dicht bij de handel en kennen we de behoeften van de autodealers. Dat stelt ons in staat om onze partners individuele oplossingen aan te bieden die precies zijn afgestemd op hun bedrijf.”

Langetermijngaranties
Naast de standaard garantieproducten biedt CarGarantie dealers ook langetermijngaranties met looptijden tot 12 jaar. “Maar we richten ons ook op mobiliteitsconcepten”, zo stelt Söldner. Voor een bepaald bedrag per maand ontvangt de klant dan gebundelde diensten zoals financiering, garantie of zelfs een bandenverzekering. Söldner: “Daarmee is de klant goed beschermd. Bovendien is de mobiliteit voor hem financieel overzichtelijk.”

Corona
De omzetverliezen bij dealers en importeurs als gevolg van de coronacrisis heeft ook bij CarGarantie zijn sporen nagelaten. “Gelukkig is de situatie in de zomer wat verbeterd en kwam de garantiebusiness weer op gang. Vooral in onzekere tijden is het de moeite waard om klantenloyaliteitsproducten, zoals garanties en garantieverlengingen, aan te bieden.”

CarGarantie: garanties vooral nu de moeite waard - Automobielmanagement.nl

CarGarantie: garanties vooral nu de moeite waard

brand story

CarGarantie beschouwt zichzelf vooral als partner van de handel en importeurs. “Vanuit dat perspectief ontwikkelen we producten om onze klanten voordelen te bieden voor hun eigen bedrijf”, aldus dr. Marcus Söldner, bestuursvoorzitter CG Car-Garantie Versicherungs-AG.

“Dankzij onze regionale managers-partnership staan we dicht bij de handel en kennen we de behoeften van de autodealers. Dat stelt ons in staat om onze partners individuele oplossingen aan te bieden die precies zijn afgestemd op hun bedrijf.”

Langetermijngaranties
Naast de standaard garantieproducten biedt CarGarantie dealers ook langetermijngaranties met looptijden tot 12 jaar. “Maar we richten ons ook op mobiliteitsconcepten”, zo stelt Söldner. Voor een bepaald bedrag per maand ontvangt de klant dan gebundelde diensten zoals financiering, garantie of zelfs een bandenverzekering. Söldner: “Daarmee is de klant goed beschermd. Bovendien is de mobiliteit voor hem financieel overzichtelijk.”

Corona
De omzetverliezen bij dealers en importeurs als gevolg van de coronacrisis heeft ook bij CarGarantie zijn sporen nagelaten. “Gelukkig is de situatie in de zomer wat verbeterd en kwam de garantiebusiness weer op gang. Vooral in onzekere tijden is het de moeite waard om klantenloyaliteitsproducten, zoals garanties en garantieverlengingen, aan te bieden.”