Over ruim twee weken is de aftrap. Moest het evenement twee jaar terug te elfder ure worden afgelast, ditmaal is er wel voldoende ondersteuning vanuit de branche. Circa 230 deelnemers telt de lijst, te veel om ze allemaal aan bod te laten komen in deze AM. Daarom pikken we er een aantal uit. Vanaf 12 tot en met 17 maart kan iedereen in Amsterdam zelf zijn marsroute bepalen. Duidelijk is dat AutovakRAI 2005 zal uitpuilen van equipment en gereedschap. Wat er allemaal komt kijken om een autobedrijf renderend te maken – en te houden – kunt u zien en beleven op het Experience Center. Ook de geest komt daar aan bod: hoe om te gaan met al die nieuwe technieken? Diverse workshops over hardware en sessies over de toekomst van de aftersales geven de antwoorden. Op pagina 25 kunt u bepalen welke ‘colleges’ voldoen aan uw kennisbehoefte.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding