Autovak werpt schaduw vooruit

Op het moment dat deze AM op de mat valt – vrijdag 25 februari – is de avond tevoren Garagevak Rosmalen afgesloten. De ene branchebeurs is nog maar net beëindigd of de andere dient zich alweer aan: AutovakRAI.

Over ruim twee weken is de aftrap. Moest het evenement twee jaar terug te elfder ure worden afgelast, ditmaal is er wel voldoende ondersteuning vanuit de branche. Circa 230 deelnemers telt de lijst, te veel om ze allemaal aan bod te laten komen in deze AM. Daarom pikken we er een aantal uit. Vanaf 12 tot en met 17 maart kan iedereen in Amsterdam zelf zijn marsroute bepalen. Duidelijk is dat AutovakRAI 2005 zal uitpuilen van equipment en gereedschap. Wat er allemaal komt kijken om een autobedrijf renderend te maken – en te houden – kunt u zien en beleven op het Experience Center. Ook de geest komt daar aan bod: hoe om te gaan met al die nieuwe technieken? Diverse workshops over hardware en sessies over de toekomst van de aftersales geven de antwoorden. Op pagina 25 kunt u bepalen welke ‘colleges’ voldoen aan uw kennisbehoefte.

Autovak werpt schaduw vooruit - Automobielmanagement.nl

Autovak werpt schaduw vooruit

Op het moment dat deze AM op de mat valt – vrijdag 25 februari – is de avond tevoren Garagevak Rosmalen afgesloten. De ene branchebeurs is nog maar net beëindigd of de andere dient zich alweer aan: AutovakRAI.

Over ruim twee weken is de aftrap. Moest het evenement twee jaar terug te elfder ure worden afgelast, ditmaal is er wel voldoende ondersteuning vanuit de branche. Circa 230 deelnemers telt de lijst, te veel om ze allemaal aan bod te laten komen in deze AM. Daarom pikken we er een aantal uit. Vanaf 12 tot en met 17 maart kan iedereen in Amsterdam zelf zijn marsroute bepalen. Duidelijk is dat AutovakRAI 2005 zal uitpuilen van equipment en gereedschap. Wat er allemaal komt kijken om een autobedrijf renderend te maken – en te houden – kunt u zien en beleven op het Experience Center. Ook de geest komt daar aan bod: hoe om te gaan met al die nieuwe technieken? Diverse workshops over hardware en sessies over de toekomst van de aftersales geven de antwoorden. Op pagina 25 kunt u bepalen welke ‘colleges’ voldoen aan uw kennisbehoefte.