Automobielbedrijf Munsterhuis begint dit jaar met de nieuwbouw van een nieuw pand op de plek van het afgebrande pand. Kenmerk van het nieuwe bedrijf is het ‘hypermoderne, futuristische en multi-functionele karakter’, aldus Munsterhuis. Het pand wordt voorzien van meerdere etages, terwijl ieder merk een eigen showroom krijgt. In het pand zullen meerdere ‘hypermoderne’ werkplaatsen worden ingericht ook voor de separate merken. Munsterhuis is officieel vertegenwoordiger van Ferrari, Maserati, Jaguar, Chrysler, Jeep en Dodge. Maar ook voor andere merken in het absolute topsegment, zoals Aston Martin, Rolls Royce en Bentley is plaats gecreëerd in het nieuwe onderkomen. Het multifunctionele karakter van het pand wordt onderstreept door het feit dat diverse ‘merkbelevingsruimten’ kunnen worden gebruikt voor presentaties of bijeenkomsten. Munsterhuis Lease zal ook haar intrek nemen in het nieuwe pand.