“Het NK Scootmobiel vormde voor ons een uitstekende gelegenheid om de belangstelling voor een eventuele productieversie van het Microcar MC1 Sport prototype te meten,” verklaart Paul van Kassel , directeur van General Mobility Services & Import, de Nederlandse importeur van Microcar. “Door het inzetten van ons studiemodel tijdens dit evenement begaven we ons midden in onze doelgroep en de reacties van de deelnemers, het publiek en de media op de MC1 Sport waren overweldigend. Wij onderzoeken daarom ook de mogelijkheden om een productie-versie van de Microcar MC1 Sport op de markt te brengen.” Als mogelijke voorbode op een speciale en sportieve uitvoering heeft Microcar het MC1 Sport prototype ontwikkeld, op basis van de Microcar MC. Microcar verhoogde de topsnelheid van 45 km/u, de geldende maximumsnelheid voor brommobielen, naar 85 km/u.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding