Volgens Van+Van zal de leidende martkpositie van ATP bijdragen aan het verstevigen van de rol van Van+Van als partner voor events, incentives en experiences. Maar het bedrijf blijft zich ook gewoon bezig houden met tekstproducties, magazines en design. Het management blijft zoals het is en voor het personeel zijn er geen gevolgen. Ook de locatie zal niet veranderen. Hetzelfde geldt voor Triquetra Communications in Antwerpen, het Belgische kantoor van Van+Van. De aandeelhouders van Van+Van zijn Ric van Kempen, Vincent van Dantzig, Helen van Berkel en Janivo participatiemaatschappij. Van Kempen is naar eigen zeggen zeer verheugd. "Dit is goed voor ons en voor ATP. We zullen nu zoeken naar synergie terwijl we hiervoor elkaar tegenkwamen als concurrenten."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding