De organisatie reikt deze kwalificatie uit aan bedrijven die haar leden specifieke kennis en marktgerichte producten en services leveren. Met de Hofleveranciers zijn speciale condities en voorwaarden afgesproken. Zo zijn bedrijven benoemd voor de gebieden arbozaken, brandstofzaken, economie, expertise en taxatie, fiscus, juridische zaken, leasing, management, trainingen en opleidingen, milieu, onroerend goed en verzekeringen. Met De Garage voegt de Bovag daar nu personeelszaken aan toe. Het Utrechtse bureau werft en selecteert management, commerciële, administratieve en technische functies voor automotive professionals. De Garage is actief op alle functieniveaus, van (leerling-) monteur tot management en directie, in diverse bedrijfstakken binnen de automotive branche.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding