Telegraaf Expomedia Events (TE2) is een onderdeel van de Telegraaf Media Groep (TMG). Die heeft als strategie ‘een optimaal platform te bieden aan de autosector’. Het bedrijf claimt door de samenwerking met Juffermans marktleider te worden op het gebied van occasionshows en automotive events. Juffermans verwacht flink te kunnen groeien door haar ‘expertise en bewezen succesformule’ in het organiseren van autoshows te combineren met de communicatiekracht van de Telegraaf Media Groep. De bedrijven gaan vanaf 2006 een aantal regioshows organiseren waarbij de combinatie van advertenties, direct mail en internet voor een hogere kwaliteit van de bezoekers moet zorgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding