Na een overgangsperiode om te wennen aan de nieuwe snelheid, gaat vanaf morgen de trajectcontrole aan. Iedere auto die dan nog te snel rijdt krijgt hierdoor automatisch een bekeuring . Trajectcontrole is een effectief middel tegen te hard rijden en zorgt veelal voor een sterke daling van het aantal overtreders. De trajectcontrole gaat vanaf 3 december aan bij Amsterdam op de A10 West (knp. Nieuwe Meer en Coentunnel in beide richtingen), bij Rotterdam op de A20 (knp. Kleinpolderplein en Terbregseplein in beide richtingen), bij Utrecht op de parallelbanen A12 (knp. Oudenrijn en Lunetten in beide richtingen ) en bij Den Haag op de A12 (Prins Clausplein en Utrechtsebaan in beide richtingen).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding