Het bestaande Autoster-pand aan de Ringoven wordt nu benut als bedrijfswagenwerkplaats en als showroom voor bestelwagens en gebruikte personenauto’s. Nu het nieuwe pand klaar is, wordt het bestaande pand gemoderniseerd. Dit moet begin juni klaar zijn, aldus marketingdirecteur Tako de Jong. Het nieuwe pand is op 2 februari officieel geopend in het bijzijn van zo’n driehonderd personenautoklanten. Tijdens de officiële opening is ook de nieuwe R-Klasse geïntroduceerd. Autoster hoort met Wensink Automobielbedrijven, Wensink Friesland en Van Diest Automobielbedrijven bij Astrum Automotive BV. Deze ondernemingen worden centraal aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Zwolle. Astrum Automotive is met 350 miljoen euro omzet een grote spelers in de autosector in Nederland (650 medewerkers, 22 vestigingen). De focus is gericht op de DC-merken Mercedes-Benz, smart, Chrysler, Jeep en Dodge.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding