Hessing is zeer trots met de benoeming tot officieel Bugatti verkoop-en servicepunt voor Nederland. ‘Wij waren al geruime tijd met Bugatti in gesprek’ – aldus Hessing’s algemeen directeur Jan Groen – ‘en met de definitieve komst van de Bugatti Veyron kon het distributeurschap snel worden geconcretiseerd’. Volgens Jan Groen sluit Bugatti uitstekend aan bij de huidige merken en past de uitstraling van het merk goed bij Hessing. Daarnaast kent Hessing de doelgroep van Bugatti als geen ander. Nog dit voorjaar verwacht Hessing de Limited Edition Bugatti Veyron 16.4 te introduceren aan een select publiek. Eind oktober 2005 verhuisde Hessing van De Bilt naar de zichtlocatie langs de A2 in Utrecht, waar een gedeelte van de futuristische showroom binnenkort volgens de Bugatti huisstijl zal worden ingericht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding