De sportieve tweezitter, die geleverd is door smart center Rotterdam in samenwerking met DaimlerChrysler Services, is uitgevoerd in panter-motief. Daarmee rijdt Fatima Moreira de Melo opnieuw in een echte “eye-catcher”, want haar vorige smart roadster was in de kleur roze ook al moeilijk over het hoofd te zien. Fatima Moreira de Melo behoort tot de succesvolste hockeysters in ons land. Ze heeft sinds haar debuut in het Nederlands elftal bijna 200 interlands achter haar naam staan en veroverde met het Nederlands team naast Olympisch zilver in Athene in december van het afgelopen jaar voor de tweede maal in successie de Champions’ Trophy. In de nationale competitie speelt ze voor het eerste damesteam van hockeyclub Rotterdam. Daarnaast geniet ze meer en meer bekendheid als zangeres. Haar zangtalent werd ontdekt na de finale van het wereldkampioenschap hockey 1998 in Utrecht en ze treedt sindsdien regelmatig op. “Met de smart roadster, die we haar in samenwerking met DaimlerChrysler Services ter beschikking stellen, is Fatima een fantastische ambassadeur voor ons bedrijf en ons merk”, zegt Erik-Jan Teunissen van smart center Rotterdam.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding