Autobedrijf Melse is een familiebedrijf met een rijke traditie die terugvoert tot 1967. Het bedrijf heeft naast de vestiging in Goes, waar al ruim 25 jaar het merk Saab wordt vertegenwoordigd, een vestiging in Vlissingen waar Seat en vanaf april Kia worden verkocht. Jacob Jan Melse, verantwoordelijk voor de vestiging in Goes, zegt zeer content te zijn met het recent verworven dealerschap voor Alfa Romeo. “We hebben als Saab-dealer ruimschoots ervaring opgedaan met de verkoop van een premiummerk en de benadering van klanten voor deze producten. De twee merken passen wat mij betreft prima bij elkaar. Beide merken worden vanzelfsprekend in een exclusief gedeelte van onze showroom gepresenteerd met elk een eigen merkbeleving.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding