Sommige merken gaan er tegenin, maar andere gaan er in mee, zoals Honda. Het automerk sponsort sinds kort het bloggingnetwerk 2TalkAbout. 2TalkAbout laat consumenten hun mening geven over bekende merken (zie www.2talkabout.com/Honda ). Honda is het eerste merk dat het project steunt, aldus Nederlands e-zine Frislicht.com. Honda steunt hiermee een initiatief dat claimt volledig onafhankelijk te zijn. En let op: consumenten mogen op het weblog alles posten wat ze maar willen. Ontwerpers en techneuten van Honda loggen vervolgens frequent in om kritische consumenten van repliek te dienen. Het lijkt dus dat hier een oprechte dialoog tussen mens en merk tot stand is gekomen. Andere bedrijven, variërend van telefoonmerken tot financiële dienstverleners, overwegen het voorbeeld van Honda te volgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding