De Telegraaf heeft hiervoor een commercieel partnership gesloten met RouteMobiel voor minstens twee jaar. Op www.onderweg.nl is behalve route-informatie (in samenwerking met EuroCartografie) ook file- en flitsinformatie te vinden. Op termijn wordt de informatie uitgebreid met vaar-, wandel en fietsroutes, maar ook met informatie rondom de routes heen, zoals hotels en restaurants onderweg. De informatie is voor de consument gratis toegankelijk. Marcel Udo, manager De Telegraaf online sales, zegt in reclamevakblad Adformatie dat de doelgroep van automobilisten één-op-één spoort met Telegraaf-lezers. De uitgever heeft de ambitie om binnen twee jaar de meest geraadpleegde mobiliteitsportal te zijn. Reclamebureau XXS (ook het bureau achter de anti-ANWB Wegenwacht-campagne van RouteMobiel) is betrokken geweest bij de ontwikkeling van de naam en communicatie rondom Onderweg.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding