Incadea heeft een softwareplatform met meer dan achthonderd gebruikers in Nederland. Helios-IT zorgt voor totaaloplossingen in verkoop, onderhoud, leasing, renting, import, financiering en fleetmanagement van voertuigen. Door de eerdere fusie van Helios-IT met de Nederlandse sectorgenoot Vigeo in november 2006, zette het Belgische IT-bedrijf de groeiambities op de Nederlandse automotive-markt kracht bij. “Deze nieuwe acquisitie is een strategische overweging, die cruciaal is voor onze doorbraak in de hele Benelux,” zegt Roelof Bolt, Managing Partner van Helios-IT. “Ze vormt de ideale basis om via een organische groei onze prominente marktpositie te verstevigen. Helios-IT waarborgt de continuïteit van de service aan deze overgenomen Incadea-klanten. Daarenboven mikken we op een gevoelige verhoging van het aantal aangesloten users”. Om het serviceniveau in de pas te laten lopen met de groei van Helios-IT in België en Nederland, kondigt het bedrijf een uitbreiding van de locaties aan. De hoofdkantoren in Keerbergen en in Groningen zullen verder worden uitgebouwd. Daarnaast opent Helios-IT binnenkort ook een kantoor in de buurt van Utrecht.