Autoprof blijft drie dagen

Autoprof/Schadeherstel Hardenberg blijft drie dagen duren. Ook de openingstijden blijven ongewijzigd.

Na afloop van de beurs in 2006 vroeg de organisatie aan de deelnemers of vier dagen wellicht beter was en of er eerder op de dag begonnen moet worden. Niet dus, gezien de uitslag. Vóór drie dagen vakbeurs stemde 72 procent, vóór vier dagen 28 procent. En de bestaande openingstijden (15.00-22.00 uur) vindt vrijwel iedereen (91 procent) prima; slechts negen procent wil al om 14.00 uur beginnen. Conclusie van de organisatie: alles blijft bij het oude. De komende editie is overigens op 6, 7 en 8 november.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoprof blijft drie dagen - Automobielmanagement.nl

Autoprof blijft drie dagen

Autoprof/Schadeherstel Hardenberg blijft drie dagen duren. Ook de openingstijden blijven ongewijzigd.

Na afloop van de beurs in 2006 vroeg de organisatie aan de deelnemers of vier dagen wellicht beter was en of er eerder op de dag begonnen moet worden. Niet dus, gezien de uitslag. Vóór drie dagen vakbeurs stemde 72 procent, vóór vier dagen 28 procent. En de bestaande openingstijden (15.00-22.00 uur) vindt vrijwel iedereen (91 procent) prima; slechts negen procent wil al om 14.00 uur beginnen. Conclusie van de organisatie: alles blijft bij het oude. De komende editie is overigens op 6, 7 en 8 november.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding