Kroymans-opleiders beginnen voor zichzelf

Martine Hoogendijk en Alinda Kastelein hebben Kroymans Corporation verlaten.

Beiden voerden vanaf begin 2004 het management over de zogenoemde ‘Kroymans Academy’. Daar werden medewerkers opgeleid en met het inzetten van maatwerkprogramma’s op het gebied van bedrijfstrots, leiderschap en kennis verder ontwikkeld. Kroymans kiest ervoor de academy uitsluitend in te zetten voor eigen medewerkers maar de ambitie van Hoogendijk en Kastelein gaat verder. Zij willen opleiding, training en talentontwikkeling breder inzetten. Het duo richt zich ook niet uitsluitend op de auto- en leasebranche. Op 1 juni startten Hoogendijk (rechts op de foto) en Kastelein daarom hun eigen bedrijf: M&A Human Activity. M&A is een full service bureau voor talentontwikkeling. ‘Alles wat wij doen leidt tot het binden en boeien van medewerkers en tot verbetering van het bedrijfsresultaat. Hiervoor geven wij ook ons commitment af. Vrijblijvendheid past niet bij ons”, aldus de dames.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kroymans-opleiders beginnen voor zichzelf - Automobielmanagement.nl

Kroymans-opleiders beginnen voor zichzelf

Martine Hoogendijk en Alinda Kastelein hebben Kroymans Corporation verlaten.

Beiden voerden vanaf begin 2004 het management over de zogenoemde ‘Kroymans Academy’. Daar werden medewerkers opgeleid en met het inzetten van maatwerkprogramma’s op het gebied van bedrijfstrots, leiderschap en kennis verder ontwikkeld. Kroymans kiest ervoor de academy uitsluitend in te zetten voor eigen medewerkers maar de ambitie van Hoogendijk en Kastelein gaat verder. Zij willen opleiding, training en talentontwikkeling breder inzetten. Het duo richt zich ook niet uitsluitend op de auto- en leasebranche. Op 1 juni startten Hoogendijk (rechts op de foto) en Kastelein daarom hun eigen bedrijf: M&A Human Activity. M&A is een full service bureau voor talentontwikkeling. ‘Alles wat wij doen leidt tot het binden en boeien van medewerkers en tot verbetering van het bedrijfsresultaat. Hiervoor geven wij ook ons commitment af. Vrijblijvendheid past niet bij ons”, aldus de dames.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding