Shell mobiliseert Nederland om zuinig te rijden

Shell wil Nederland zuiniger laten rijden en roept automobilisten op zich vanaf vandaag (19 juni) aan te sluiten bij De Zuinig Rijden Beweging.

Met dit initiatief wil Shell, in samenwerking met het programma ‘Het Nieuwe Rijden’, automobilisten mobiliseren om tien procent of meer brandstof te besparen. Een speciale website speelt een belangrijke rol in deze campagne. De site www.shell.nl/zuinigrijdenbeweging is een online platform waar automobilisten zuinig rijden tips kunnen delen en mee kunnen spelen met het Zuinig Rijden Spel om hun brandstofverbruik bij te houden. Dit is geen overbodige luxe: uit een recent Shell-onderzoek onder ruim drieduizend automobilisten uit elf landen blijkt dat zestig procent van de Nederlandse automobilisten nog nooit heeft geprobeerd om zuiniger te rijden. De voornaamste motivatie voor automobilisten om het toch te proberen is het terugdringen van kosten. Met dit gegeven heeft Shell de Zuinig Rijden Beweging in het leven geroepen. Als alle automobilisten in Nederland tien procent van hun brandstof zouden besparen, reduceert dat in een jaarlijkse reductie van 873 miljoen liter brandstof.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Shell mobiliseert Nederland om zuinig te rijden - Automobielmanagement.nl

Shell mobiliseert Nederland om zuinig te rijden

Shell wil Nederland zuiniger laten rijden en roept automobilisten op zich vanaf vandaag (19 juni) aan te sluiten bij De Zuinig Rijden Beweging.

Met dit initiatief wil Shell, in samenwerking met het programma ‘Het Nieuwe Rijden’, automobilisten mobiliseren om tien procent of meer brandstof te besparen. Een speciale website speelt een belangrijke rol in deze campagne. De site www.shell.nl/zuinigrijdenbeweging is een online platform waar automobilisten zuinig rijden tips kunnen delen en mee kunnen spelen met het Zuinig Rijden Spel om hun brandstofverbruik bij te houden. Dit is geen overbodige luxe: uit een recent Shell-onderzoek onder ruim drieduizend automobilisten uit elf landen blijkt dat zestig procent van de Nederlandse automobilisten nog nooit heeft geprobeerd om zuiniger te rijden. De voornaamste motivatie voor automobilisten om het toch te proberen is het terugdringen van kosten. Met dit gegeven heeft Shell de Zuinig Rijden Beweging in het leven geroepen. Als alle automobilisten in Nederland tien procent van hun brandstof zouden besparen, reduceert dat in een jaarlijkse reductie van 873 miljoen liter brandstof.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding