Wensink Groningen nu conform Autohaus-concept

Mercedes-Benz- en smart-dealer Wensink heeft gisteravond zijn vernieuwde vestiging in Groningen heropend.

Na een verbouwingsperiode van enkele maanden ademt de showroom nu het Autohaus-concept van Mercedes-Benz. Dit concept staat voor transparantie, zodat de modellen van Mercedes-Benz en smart volledig tot hun recht komen. Ook zijn de werkplaatsen voor personen- en bedrijfswagens gemoderniseerd. De openingshandeling kwam voor rekening van Winfried Blum, President en CEO van DaimlerChrysler Nederland, en algemeen directeur Ron Wensink. Na zijn toespraak overhandigde Wensink een cheque van tienduizend euro aan Ride for the Roses, een jaarlijks terugkerende fietstocht waarvan de opbrengst bestemd is voor het KWF. Verder krijgt Ride for the Roses nog het eindbod op een te veilen smart die is beschilderd door Maya Wildevuur. Er kan geboden worden tot en met zaterdag 30 juni. Het hoogste bod is tot op heden 25.888 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wensink Groningen nu conform Autohaus-concept - Automobielmanagement.nl

Wensink Groningen nu conform Autohaus-concept

Mercedes-Benz- en smart-dealer Wensink heeft gisteravond zijn vernieuwde vestiging in Groningen heropend.

Na een verbouwingsperiode van enkele maanden ademt de showroom nu het Autohaus-concept van Mercedes-Benz. Dit concept staat voor transparantie, zodat de modellen van Mercedes-Benz en smart volledig tot hun recht komen. Ook zijn de werkplaatsen voor personen- en bedrijfswagens gemoderniseerd. De openingshandeling kwam voor rekening van Winfried Blum, President en CEO van DaimlerChrysler Nederland, en algemeen directeur Ron Wensink. Na zijn toespraak overhandigde Wensink een cheque van tienduizend euro aan Ride for the Roses, een jaarlijks terugkerende fietstocht waarvan de opbrengst bestemd is voor het KWF. Verder krijgt Ride for the Roses nog het eindbod op een te veilen smart die is beschilderd door Maya Wildevuur. Er kan geboden worden tot en met zaterdag 30 juni. Het hoogste bod is tot op heden 25.888 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding