Auto Luxam Heerlen beste Nissan-dealer

Auto Luxam is verkozen tot best presterende Nissan-dealer van Nederland.

Elk jaar onderscheidt de importeur de dertig beste dealervestigingen met een Golden Dealer Award. Met het oog daarop worden alle dealers naar grootte onderverdeeld in drie groepen. De importeur beoordeelt hen op sales en after sales. Behalve de omzet telt ook de kwaliteit van de dienstverlening, de uitstraling van het bedrijf en de klantgerichtheid. Onderzoeken onder klanten spelen daarom een belangrijke rol bij het toekennen van de scores. Voor elke groep dealers stelde Nissan Nederland een toptien op, waaruit ditmaal Auto Luxan Heerlen gekozen werd als overall winnaar. De directie mag later dit jaar op bezoek bij Nissan in Japan, om uit handen van COO Toshiyuki Shiga de prijs te ontvangen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Auto Luxam Heerlen beste Nissan-dealer - Automobielmanagement.nl

Auto Luxam Heerlen beste Nissan-dealer

Auto Luxam is verkozen tot best presterende Nissan-dealer van Nederland.

Elk jaar onderscheidt de importeur de dertig beste dealervestigingen met een Golden Dealer Award. Met het oog daarop worden alle dealers naar grootte onderverdeeld in drie groepen. De importeur beoordeelt hen op sales en after sales. Behalve de omzet telt ook de kwaliteit van de dienstverlening, de uitstraling van het bedrijf en de klantgerichtheid. Onderzoeken onder klanten spelen daarom een belangrijke rol bij het toekennen van de scores. Voor elke groep dealers stelde Nissan Nederland een toptien op, waaruit ditmaal Auto Luxan Heerlen gekozen werd als overall winnaar. De directie mag later dit jaar op bezoek bij Nissan in Japan, om uit handen van COO Toshiyuki Shiga de prijs te ontvangen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding