Hummer Eindhoven eerste met corporate identity

Driessen Hummer in Eindhoven is de eerste dealer van het merk in Nederland die voldoet aan de eisen op het gebied van corporate identity.

In de showroom is recentelijk een Hummer Gallery geplaatst. Het is een shop in shop systeem van massief roestvrij staal, waar merchandise en accessoires de juiste Hummer Look & Feel moeten creëren. Bovendien gaat het bedrijf verder onder de naam Hummer Eindhoven. De regionale benaming moet de Europese verkoopstrategie benadrukken. Zo is er ook een Hummer Berlijn, Hummer Parijs en Hummer Rome. Driessen haalde het Amerikaanse merk medio 2005 in huis. Europees importeur Kroymans had op dat moment nog geen dealernetwerk. Nu dit inmiddels wel het geval is, wordt het vizier gericht op uniforme uitstraling van alle dealers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hummer Eindhoven eerste met corporate identity - Automobielmanagement.nl

Hummer Eindhoven eerste met corporate identity

Driessen Hummer in Eindhoven is de eerste dealer van het merk in Nederland die voldoet aan de eisen op het gebied van corporate identity.

In de showroom is recentelijk een Hummer Gallery geplaatst. Het is een shop in shop systeem van massief roestvrij staal, waar merchandise en accessoires de juiste Hummer Look & Feel moeten creëren. Bovendien gaat het bedrijf verder onder de naam Hummer Eindhoven. De regionale benaming moet de Europese verkoopstrategie benadrukken. Zo is er ook een Hummer Berlijn, Hummer Parijs en Hummer Rome. Driessen haalde het Amerikaanse merk medio 2005 in huis. Europees importeur Kroymans had op dat moment nog geen dealernetwerk. Nu dit inmiddels wel het geval is, wordt het vizier gericht op uniforme uitstraling van alle dealers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding