Apeldoorns dealerschap Alfa Romeo naar Auto Janse

Auto Janse is per direct benoemd tot Alfa Romeo-dealer voor Apeldoorn en omgeving nu Van Doorn en Top failliet is.

“Een prachtige aanvulling op onze werkzaamheden”, aldus directeur Ad Janse. Zijn bedrijf heeft een jarenlange ervaring met dealerschappen voor Saab, Cadillac, Corvette en Seat verdeeld over Apeldoorn, Zwolle, Hengelo en Deventer. Janse: “Alfa Romeo vormt een prachtige aanvulling op deze vier merken die we al jaren met veel plezier vertegenwoordigen. Alle vijf zijn ze onderscheidend en gezegend met een premium uitstraling. Ze vullen elkaar goed aan en daarom zijn we erg blij met de komst van Alfa Romeo. En niet alleen voor Apeldoorn want per 1 oktober zijn we ook Alfa Romeo-dealer voor Zwolle en omgeving.” Alfa Romeo is naast Saab en Seat het derde merk van Auto Janse in Apeldoorn en dat heeft de plannen voor nieuwbouw in een stroomversnelling gebracht. Alfa Romeo zit nu bij Seat in stadsdeel De Maten vlakbij het station. Daar is nog wel ruimte voor maar ideaal zou één pand voor alle merken zijn. Janse heeft een stuk grond op het oog in Apeldoorn-Noord. "We hopen daar vanaf begin 2009 onze klanten van Alfa Romeo, Saab en Seat in stijl te kunnen bedienen. Een groot pand met voor ieder merk een eigen deel”, aldus Ad Janse. Alfa Romeo-dealer Auto Janse is gevestigd aan de Wagenmakershoek 1.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Apeldoorns dealerschap Alfa Romeo naar Auto Janse - Automobielmanagement.nl

Apeldoorns dealerschap Alfa Romeo naar Auto Janse

Auto Janse is per direct benoemd tot Alfa Romeo-dealer voor Apeldoorn en omgeving nu Van Doorn en Top failliet is.

“Een prachtige aanvulling op onze werkzaamheden”, aldus directeur Ad Janse. Zijn bedrijf heeft een jarenlange ervaring met dealerschappen voor Saab, Cadillac, Corvette en Seat verdeeld over Apeldoorn, Zwolle, Hengelo en Deventer. Janse: “Alfa Romeo vormt een prachtige aanvulling op deze vier merken die we al jaren met veel plezier vertegenwoordigen. Alle vijf zijn ze onderscheidend en gezegend met een premium uitstraling. Ze vullen elkaar goed aan en daarom zijn we erg blij met de komst van Alfa Romeo. En niet alleen voor Apeldoorn want per 1 oktober zijn we ook Alfa Romeo-dealer voor Zwolle en omgeving.” Alfa Romeo is naast Saab en Seat het derde merk van Auto Janse in Apeldoorn en dat heeft de plannen voor nieuwbouw in een stroomversnelling gebracht. Alfa Romeo zit nu bij Seat in stadsdeel De Maten vlakbij het station. Daar is nog wel ruimte voor maar ideaal zou één pand voor alle merken zijn. Janse heeft een stuk grond op het oog in Apeldoorn-Noord. "We hopen daar vanaf begin 2009 onze klanten van Alfa Romeo, Saab en Seat in stijl te kunnen bedienen. Een groot pand met voor ieder merk een eigen deel”, aldus Ad Janse. Alfa Romeo-dealer Auto Janse is gevestigd aan de Wagenmakershoek 1.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding