Koops Furness neemt Fiat en Lancia dealerschap in Apeldoorn

De activiteiten gaan over naar bestaande vestigingen van Koops Furness.

Koops Furness neemt de Fiat personenauto-, Fiat bestelwagen- en Lancia-activiteiten Koops Furness heeft recent een overeenkomst getekend met Fiat Group Automobiles Netherlands met betrekking tot de voortzetting van de Fiat- en Lancia-activiteiten van Van Doorn & Top in Apeldoorn. Het Alfa Romeo dealerschap ging al naar Janse Auto. De nieuwe activiteiten worden voor wat betreft de bestelwagens ondergebracht bij de al bestaande huisvesting van Koops Furness in Apeldoorn: Cosmo Trucks Apeldoorn (Paramariboweg) en worden voor wat betreft de personenautoactiviteiten van Fiat/Lancia ondergebracht bij het ook al bestaande Koops Apeldoorn. Net als de bestaande Fiat- en Lancia-vestigingen van Koops worden de personenautoactiviteiten gevoerd onder de naam Fivan Auto. Fivan Auto heeft al vestigingen in Almelo, Amersfoort, Capelle a/d IJssel, Huizen, Maassluis, Rotterdam, Utrecht en Zeist. De nieuwe acquisitie sluit goed aan bij de multibrandingstrategie van Koops Furness, zegt het bedrijf in een persbericht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Koops Furness neemt Fiat en Lancia dealerschap in Apeldoorn - Automobielmanagement.nl

Koops Furness neemt Fiat en Lancia dealerschap in Apeldoorn

De activiteiten gaan over naar bestaande vestigingen van Koops Furness.

Koops Furness neemt de Fiat personenauto-, Fiat bestelwagen- en Lancia-activiteiten Koops Furness heeft recent een overeenkomst getekend met Fiat Group Automobiles Netherlands met betrekking tot de voortzetting van de Fiat- en Lancia-activiteiten van Van Doorn & Top in Apeldoorn. Het Alfa Romeo dealerschap ging al naar Janse Auto. De nieuwe activiteiten worden voor wat betreft de bestelwagens ondergebracht bij de al bestaande huisvesting van Koops Furness in Apeldoorn: Cosmo Trucks Apeldoorn (Paramariboweg) en worden voor wat betreft de personenautoactiviteiten van Fiat/Lancia ondergebracht bij het ook al bestaande Koops Apeldoorn. Net als de bestaande Fiat- en Lancia-vestigingen van Koops worden de personenautoactiviteiten gevoerd onder de naam Fivan Auto. Fivan Auto heeft al vestigingen in Almelo, Amersfoort, Capelle a/d IJssel, Huizen, Maassluis, Rotterdam, Utrecht en Zeist. De nieuwe acquisitie sluit goed aan bij de multibrandingstrategie van Koops Furness, zegt het bedrijf in een persbericht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding