Kroymans doet Alfa-dealer Arnhem zelf

Autocenter Van Zijll is per 1 augustus Alfa Romeo-dealer voor Arnhem en omgeving. Van Zijll is een Kroymans-bedrijf, net als de importeur.

Autocenter Van Zijll heeft al dealerschappen van Alfa Romeo in Nijmegen, Amsterdam, Alkmaar en Zaltbommel. Alfa vormt een ‘prachtige aanvulling’ op de twee andere merken Opel en Chevrolet, aldus vestigingsdirecteur Crum. Alfa Romeo krijgt tijdelijk een onderkomen in het pand van Van Zijll aan de autoboulevard op bedrijventerrein IJsseloord. De nieuwe locatie bevindt zich op bedrijvenpark De Beemd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kroymans doet Alfa-dealer Arnhem zelf - Automobielmanagement.nl

Kroymans doet Alfa-dealer Arnhem zelf

Autocenter Van Zijll is per 1 augustus Alfa Romeo-dealer voor Arnhem en omgeving. Van Zijll is een Kroymans-bedrijf, net als de importeur.

Autocenter Van Zijll heeft al dealerschappen van Alfa Romeo in Nijmegen, Amsterdam, Alkmaar en Zaltbommel. Alfa vormt een ‘prachtige aanvulling’ op de twee andere merken Opel en Chevrolet, aldus vestigingsdirecteur Crum. Alfa Romeo krijgt tijdelijk een onderkomen in het pand van Van Zijll aan de autoboulevard op bedrijventerrein IJsseloord. De nieuwe locatie bevindt zich op bedrijvenpark De Beemd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding