Nieuwe dealer voor Cadillac en Corvette

Autobedrijf Wander Assen is de nieuwste Cadillac- en Corvette-dealer van Nederland.

De geschiedenis van Wander gaat terug tot 1919 en al sinds 1924 is het bedrijf General Motors-dealer. GeertJan Timmer, directeur van Wander Assen, vindt dat de komst van Cadillac en Corvette “onze historische band met GM eens te meer onderstreept.” Timmer is positief over de komst van Cadillac en Corvette, gezien het continue productoffensief van de twee merken. Anderzijds “vereist het gebied boven Zwolle een specifieke benadering. Het is een groot gebied, met een lage bevolkingsdichtheid waar een vertegenwoordiging moet zijn.” Naast de dealerschappen voor Cadillac, Corvette, Opel en Saab, bezit het bedrijf ook een universeel ABS schadeherstelbedrijf, een AutoRent-verhuurafdeling, de universele leasemaatschappij Lease Quality, een (gratis) haal- & brengservice, een wasstraat en een ANWB-tankstation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe dealer voor Cadillac en Corvette - Automobielmanagement.nl

Nieuwe dealer voor Cadillac en Corvette

Autobedrijf Wander Assen is de nieuwste Cadillac- en Corvette-dealer van Nederland.

De geschiedenis van Wander gaat terug tot 1919 en al sinds 1924 is het bedrijf General Motors-dealer. GeertJan Timmer, directeur van Wander Assen, vindt dat de komst van Cadillac en Corvette “onze historische band met GM eens te meer onderstreept.” Timmer is positief over de komst van Cadillac en Corvette, gezien het continue productoffensief van de twee merken. Anderzijds “vereist het gebied boven Zwolle een specifieke benadering. Het is een groot gebied, met een lage bevolkingsdichtheid waar een vertegenwoordiging moet zijn.” Naast de dealerschappen voor Cadillac, Corvette, Opel en Saab, bezit het bedrijf ook een universeel ABS schadeherstelbedrijf, een AutoRent-verhuurafdeling, de universele leasemaatschappij Lease Quality, een (gratis) haal- & brengservice, een wasstraat en een ANWB-tankstation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding