Lada Kalina voor vijf euro per dag

Voor vijf euro per dag kan de consument direct eigenaar worden van een nieuwe LADA Kalina.

Dat is het resultaat van een financieringsconstructie die de importeur samen met Sygma Finance heeft ontwikkeld. Het aanbod is ontstaan door het grote belang van de aanschafprijs binnen de segmenten waarin LADA opereert. Grote voordeel van de constructie is dat aanbetaling niet nodig is en dat de koper direct eigenaar is van de auto. “Ondanks dat LADA’s een wel zeer competitieve prijs hebben, kan het aanschafbedrag ineens of een fikse aanbetaling voor sommigen een beletsel vormen om een compleet nieuwe auto aan te schaffen”, zegt Roelof Noordman , directeur van LADA Holland. “Om die reden hebben we gekozen voor een constructie waarbij geen aanbetaling gedaan hoeft te worden. Consumenten profiteren van een nieuwe auto zonder grote uitgave in één keer.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lada Kalina voor vijf euro per dag - Automobielmanagement.nl

Lada Kalina voor vijf euro per dag

Voor vijf euro per dag kan de consument direct eigenaar worden van een nieuwe LADA Kalina.

Dat is het resultaat van een financieringsconstructie die de importeur samen met Sygma Finance heeft ontwikkeld. Het aanbod is ontstaan door het grote belang van de aanschafprijs binnen de segmenten waarin LADA opereert. Grote voordeel van de constructie is dat aanbetaling niet nodig is en dat de koper direct eigenaar is van de auto. “Ondanks dat LADA’s een wel zeer competitieve prijs hebben, kan het aanschafbedrag ineens of een fikse aanbetaling voor sommigen een beletsel vormen om een compleet nieuwe auto aan te schaffen”, zegt Roelof Noordman , directeur van LADA Holland. “Om die reden hebben we gekozen voor een constructie waarbij geen aanbetaling gedaan hoeft te worden. Consumenten profiteren van een nieuwe auto zonder grote uitgave in één keer.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding