Mazda-dealer Groningen gaat ook Alfa doen

Terpstra Groningen gaat vanaf september ook Alfa Romeo verkopen in Groningen en omgeving.

Het dealerschap is een aanvulling op het merk Mazda dat het bedrijf sinds 1999 vertegenwoordigt. Directeur Erik Terpstra vindt dat “de passie van de Italianen perfect past naast de rationaliteit van het Japanse merk.” De nieuwe Alfa Romeo-dealer is gevestigd op autoboulevard Driebond. Beide merken hebben hun eigen gedeelte. De Alfa-showroom bevindt zich op de plek waar eerst zo’n twintig occasions stonden. Half september volgen nog enkele feestelijke openingsdagen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Mazda-dealer Groningen gaat ook Alfa doen - Automobielmanagement.nl

Mazda-dealer Groningen gaat ook Alfa doen

Terpstra Groningen gaat vanaf september ook Alfa Romeo verkopen in Groningen en omgeving.

Het dealerschap is een aanvulling op het merk Mazda dat het bedrijf sinds 1999 vertegenwoordigt. Directeur Erik Terpstra vindt dat “de passie van de Italianen perfect past naast de rationaliteit van het Japanse merk.” De nieuwe Alfa Romeo-dealer is gevestigd op autoboulevard Driebond. Beide merken hebben hun eigen gedeelte. De Alfa-showroom bevindt zich op de plek waar eerst zo’n twintig occasions stonden. Half september volgen nog enkele feestelijke openingsdagen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding