Kroymans nieuwe importeur Jaguar Nederland

Kroymans Corporation neemt vanaf 2008 het volledige importschap van Jaguar in Nederland over. Kroymans had al een belang van dertig procent.

Met het oog op de uitbreiding van de modellen binnen de nieuwe generatie Jaguars, te beginnen met de XF volgend jaar, heeft de Britse fabrikant besloten beter gebruik te gaan maken van de Nederlandse marktkennis van de Kroymans Groep. Het uitgangspunt is dat Kroymans samen met haar eigen en collega dealers in Nederland een succesvol platform gaat creëren voor de introductie van de nieuwe modellen. Een klantgerichte samenwerking tussen importorganisatie en dealers is cruciaal bij het voldoen aan de verwachtingen van de klant ten aanzien van het merk Jaguar. Guy Demuynck, CEO van Kroymans: “We zijn er trots op een volgend hoofdstuk mee te mogen schrijven aan de geschiedenis van Jaguar. De komst van nieuwe modellen met een design trend die al is ingezet met de XK, biedt alle dealers veel kansen. Wij zijn er van overtuigd dat de hele Jaguar organisatie in Nederland de hoog gespannen verwachtingen van onze klanten gaat waar maken”. Vittorio Senso, Directeur Jaguar Europe: “Kroymans is al vele jaren een trouwe partner van Jaguar binnen Europa. De klantenbinding en kennis van de markt zullen er toe bijdragen dat het merk Jaguar haar historisch sterke positie in Nederland zal behouden en dat het marktpotentieel van de huidige en toekomstige modellen volledig zal worden benut”. Het kantoor van Jaguar Nederland zal gevestigd worden in Hilversum. Momenteel wordt Jaguar vanuit Beesd, waar ook zusterbedrijf Volvo is gehuisvest, aangestuurd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kroymans nieuwe importeur Jaguar Nederland - Automobielmanagement.nl

Kroymans nieuwe importeur Jaguar Nederland

Kroymans Corporation neemt vanaf 2008 het volledige importschap van Jaguar in Nederland over. Kroymans had al een belang van dertig procent.

Met het oog op de uitbreiding van de modellen binnen de nieuwe generatie Jaguars, te beginnen met de XF volgend jaar, heeft de Britse fabrikant besloten beter gebruik te gaan maken van de Nederlandse marktkennis van de Kroymans Groep. Het uitgangspunt is dat Kroymans samen met haar eigen en collega dealers in Nederland een succesvol platform gaat creëren voor de introductie van de nieuwe modellen. Een klantgerichte samenwerking tussen importorganisatie en dealers is cruciaal bij het voldoen aan de verwachtingen van de klant ten aanzien van het merk Jaguar. Guy Demuynck, CEO van Kroymans: “We zijn er trots op een volgend hoofdstuk mee te mogen schrijven aan de geschiedenis van Jaguar. De komst van nieuwe modellen met een design trend die al is ingezet met de XK, biedt alle dealers veel kansen. Wij zijn er van overtuigd dat de hele Jaguar organisatie in Nederland de hoog gespannen verwachtingen van onze klanten gaat waar maken”. Vittorio Senso, Directeur Jaguar Europe: “Kroymans is al vele jaren een trouwe partner van Jaguar binnen Europa. De klantenbinding en kennis van de markt zullen er toe bijdragen dat het merk Jaguar haar historisch sterke positie in Nederland zal behouden en dat het marktpotentieel van de huidige en toekomstige modellen volledig zal worden benut”. Het kantoor van Jaguar Nederland zal gevestigd worden in Hilversum. Momenteel wordt Jaguar vanuit Beesd, waar ook zusterbedrijf Volvo is gehuisvest, aangestuurd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding