RAI Vereniging: autorijden weer duurder

De RAI Vereniging is niet blij met de plannen die vandaag naar buiten zijn gekomen voor Prinsjesdag.

Volgens de belangenorganisatie is slechts één conclusie mogelijk: autorijden wordt duurder terwijl de files niet oplossen. Ook blijkt uit de plannen niets van de milieudoelstellingen die het kabinet heeft aangekondigd in de eerste helft van dit jaar. Peter Janssen, directeur RAI Vereniging: “Ik verwacht dat de gemiddelde autorijder volgend jaar fors duurder uit is. Volgens mij is dit slechts het topje van de ijsberg. Wat ik mis op dit moment is een duidelijke visie van het kabinet op grote thema’s als bereikbaarheid en milieu.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

RAI Vereniging: autorijden weer duurder - Automobielmanagement.nl

RAI Vereniging: autorijden weer duurder

De RAI Vereniging is niet blij met de plannen die vandaag naar buiten zijn gekomen voor Prinsjesdag.

Volgens de belangenorganisatie is slechts één conclusie mogelijk: autorijden wordt duurder terwijl de files niet oplossen. Ook blijkt uit de plannen niets van de milieudoelstellingen die het kabinet heeft aangekondigd in de eerste helft van dit jaar. Peter Janssen, directeur RAI Vereniging: “Ik verwacht dat de gemiddelde autorijder volgend jaar fors duurder uit is. Volgens mij is dit slechts het topje van de ijsberg. Wat ik mis op dit moment is een duidelijke visie van het kabinet op grote thema’s als bereikbaarheid en milieu.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding