Spyker stelt presentatie halfjaarcijfers uit

De publicatie van de halfjaarcijfers van Spyker Cars is uitgesteld tot na het sluiten van de beurs.

De presentatie zou vanmorgen voor het openen van de beurs plaatsvinden. Maar het bestuur moest nog een ‘belangrijke vergadering’ houden, zo meldt De Financiële Telegraaf. Dat zou aandeelhouder en afgetreden topman Victor Muller hebben laten weten. In de bijeenkomst zouden besluiten worden genomen die de toekomst van Spyker ‘hevig zullen beïnvloeden’. Eerder werd gestreefd om vanmorgen met de halfjaarcijfers naar buiten te komen. Net voor opening van de beurs liet Spyker echter weten dat pas na het sluiten van Euronext de resultaten bekendgemaakt zullen worden. Een woordvoerder was vooralsnog niet bereikbaar voor een toelichting. Er loopt op dit moment een onderzoek naar de strategie van Spyker. Een vertrek van de beurs zou daarbij tot de mogelijkheden behoren, aldus DFT op zijn website. Financieel analist Herman Bots van Theodoor Gilissen raamt in het artikel de schuld van Spyker op tachtig tot negentig miljoen euro. Door de dramatisch lage beurskoers van Spyker Cars is het vrijwel onmogelijk om kapitaal uit de markt te halen. Er zou overigens wel belangstelling zijn voor de racestal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Spyker stelt presentatie halfjaarcijfers uit - Automobielmanagement.nl

Spyker stelt presentatie halfjaarcijfers uit

De publicatie van de halfjaarcijfers van Spyker Cars is uitgesteld tot na het sluiten van de beurs.

De presentatie zou vanmorgen voor het openen van de beurs plaatsvinden. Maar het bestuur moest nog een ‘belangrijke vergadering’ houden, zo meldt De Financiële Telegraaf. Dat zou aandeelhouder en afgetreden topman Victor Muller hebben laten weten. In de bijeenkomst zouden besluiten worden genomen die de toekomst van Spyker ‘hevig zullen beïnvloeden’. Eerder werd gestreefd om vanmorgen met de halfjaarcijfers naar buiten te komen. Net voor opening van de beurs liet Spyker echter weten dat pas na het sluiten van Euronext de resultaten bekendgemaakt zullen worden. Een woordvoerder was vooralsnog niet bereikbaar voor een toelichting. Er loopt op dit moment een onderzoek naar de strategie van Spyker. Een vertrek van de beurs zou daarbij tot de mogelijkheden behoren, aldus DFT op zijn website. Financieel analist Herman Bots van Theodoor Gilissen raamt in het artikel de schuld van Spyker op tachtig tot negentig miljoen euro. Door de dramatisch lage beurskoers van Spyker Cars is het vrijwel onmogelijk om kapitaal uit de markt te halen. Er zou overigens wel belangstelling zijn voor de racestal.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding