Spyker heeft nog geen claim ingediend bij AD-uitgever

Spyker Cars heeft nog geen claim ingediend tegen PCM, de uitgever van het AD. Dat zegt woordvoerder Winnie Koole van de producent van luxe bolides desgevraagd tegen Betten Beursmedia Nieuws.

‘We overwegen nog of we verdere stappen gaan ondernemen, dus of er helemaal geen claim komt is een ander verhaal’, zo geeft Koole aan. ‘Maar de afspraken die we met PCM maken gaan we niet in de media bekendmaken.’ De Financiele Telegraaf schreef vanmorgen dat krantenuitgever PCM een miljoenenclaim te wachten staat van Spyker Cars. De bolidebouwer uit Zeewolde zou het volledige koersverlies, dat vorige week ontstond na onjuist gebleken berichtgeving in PCM-titel het Algemeen Dagblad, op het concern gaan verhalen. De schadeclaim die Spyker gaat indienen bedraagt ten minste twaalf miljoen euro, zo melden ingewijden. Koole: ‘Het in de Telegraaf genoemde bedrag van twaalf miljoen euro is dus onjuist’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Spyker heeft nog geen claim ingediend bij AD-uitgever - Automobielmanagement.nl

Spyker heeft nog geen claim ingediend bij AD-uitgever

Spyker Cars heeft nog geen claim ingediend tegen PCM, de uitgever van het AD. Dat zegt woordvoerder Winnie Koole van de producent van luxe bolides desgevraagd tegen Betten Beursmedia Nieuws.

‘We overwegen nog of we verdere stappen gaan ondernemen, dus of er helemaal geen claim komt is een ander verhaal’, zo geeft Koole aan. ‘Maar de afspraken die we met PCM maken gaan we niet in de media bekendmaken.’ De Financiele Telegraaf schreef vanmorgen dat krantenuitgever PCM een miljoenenclaim te wachten staat van Spyker Cars. De bolidebouwer uit Zeewolde zou het volledige koersverlies, dat vorige week ontstond na onjuist gebleken berichtgeving in PCM-titel het Algemeen Dagblad, op het concern gaan verhalen. De schadeclaim die Spyker gaat indienen bedraagt ten minste twaalf miljoen euro, zo melden ingewijden. Koole: ‘Het in de Telegraaf genoemde bedrag van twaalf miljoen euro is dus onjuist’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding