Lancia komt met stadsfiets

Lancia komt met een stadsfiets met 8 versnellingen die is ontworpen door MomoDesign.

Het ontwerpbureau uit Milaan (zie: www.momodesign.com/momodesign2007en/index.htm ) ontwikkelde ook de Ypsilon MomoDesign voor Lancia. De MomoDesign Urban Bike is een dure lichtgewicht fiets gemaakt uit koolstofvezel van slechts 10,9 kg met een prijs van om en nabij de 3.300 euro. De oplage is beperkt om het herenrijwiel exclusief te houden. Geen fiets voor minister Donner daarom. Veel te duur. Wel stevig als een Gazelle. Veel onderdelen zijn gemaakt van titanium, de aluminiumwielen zijn roestvrij en de magnesiumpedalen licht maar oersterk. De handgrepen en het zadel zijn van mooi Lancia-leer. Vette smeervlekken op de broekspijpen van Oger of Zegna-pak zijn er niet bij, want een ketting zit er geeneens op. De aandrijving gaat met een riem.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lancia komt met stadsfiets - Automobielmanagement.nl

Lancia komt met stadsfiets

Lancia komt met een stadsfiets met 8 versnellingen die is ontworpen door MomoDesign.

Het ontwerpbureau uit Milaan (zie: www.momodesign.com/momodesign2007en/index.htm ) ontwikkelde ook de Ypsilon MomoDesign voor Lancia. De MomoDesign Urban Bike is een dure lichtgewicht fiets gemaakt uit koolstofvezel van slechts 10,9 kg met een prijs van om en nabij de 3.300 euro. De oplage is beperkt om het herenrijwiel exclusief te houden. Geen fiets voor minister Donner daarom. Veel te duur. Wel stevig als een Gazelle. Veel onderdelen zijn gemaakt van titanium, de aluminiumwielen zijn roestvrij en de magnesiumpedalen licht maar oersterk. De handgrepen en het zadel zijn van mooi Lancia-leer. Vette smeervlekken op de broekspijpen van Oger of Zegna-pak zijn er niet bij, want een ketting zit er geeneens op. De aandrijving gaat met een riem.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding