Ster Autoservice failliet

Ster Autoservice in Helmond is failliet.

Op 19 september heeft de rechtbank van ’s Hertogenbosch het faillissement uitgesproken, blijkt uit het faillissementenregister. De uitspraak omvat alle vestigingen van Ster Autoservice. Deze zijn ondergebracht in parkeergarages, waar kleine schadereparaties en onderhoudswerkzaamheden werden uitgevoerd aan auto’s. Er zouden onderhandelingen zijn over overname van het bedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ster Autoservice failliet - Automobielmanagement.nl

Ster Autoservice failliet

Ster Autoservice in Helmond is failliet.

Op 19 september heeft de rechtbank van ’s Hertogenbosch het faillissement uitgesproken, blijkt uit het faillissementenregister. De uitspraak omvat alle vestigingen van Ster Autoservice. Deze zijn ondergebracht in parkeergarages, waar kleine schadereparaties en onderhoudswerkzaamheden werden uitgevoerd aan auto’s. Er zouden onderhandelingen zijn over overname van het bedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding